Политички случувања во Србија- Генерална дискусија

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.843
Поени од реакции
24.894
Либија мислам немаше шарени, затоа воено мораа да интервенираат. Украина, не може шарените да се виновни, кога системот не реагирал.
Како ќе избере народот, така ќе си живее.
Притоа не е убаво да го игнорираш мешањето на Турција во околните држави, тоа нели е спонзорирање на петтоколонаши во други држави. Додуша они директно и воено учестуваат.

Кај Србиве сега кој е спонзорот на овие организирани протести?
Синот на Трамп дојде, претходно фирма од зетот на Трамп најави голема инвестиција во недвижности, туризам... Државните безбедносни служби одамна имаат информации за повеќето организатори, за финансиски приливи, контакти, а нема реакција.
Da, da, tamu gi vikaa arapska prolet. Tuka toj naziv malce glupo bi zvucel.
Taka de, kako si izbra narodot, taka si zivee. Ete nie izbravme da bidime severdjani. Stvarno ne znam so se pritresvat ljugeto okolu toa.
Zosto bi go ignoriral. Ili ke se mesas ili ke ti se mesat. Niv probaa da im se mesaat, sredija po kratka postapka se sarenokurtonsko i sega dvorot miren pa mozat da si dozvolat da im se mesaat na drugi.
Kaj nas izleze snimka kade Zaev direktno mu veli imam snimki od stranski sluzbi pa nikomu nisto. Drugoto go znaes.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.703
Поени од реакции
1.436
тим Дарданија сте, единствени што навиваат у ситуацијава се албанците пошто знаат дека новите ќе им го препишат косово конечно.
Тебе и да ти црта човек џабе е. Па они треба да го слават Вучиќ, споменик у центар на Приштина треба да му дигнат одма покрај Клинтон. Најголеми отстапки и најголема моќ добија на Косово за време на владеење на Вучиќ. Се им предаде у раце.

Иди меѓу Србите на Косово и прашај што мислат за Вучиќ, ќе ти стане јасно.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.843
Поени од реакции
24.894

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.843
Поени од реакции
24.894
Тебе и да ти црта човек џабе е. Па они треба да го слават Вучиќ, споменик у центар на Приштина треба да му дигнат одма покрај Клинтон. Најгоko
леми отстапки и најголема моќ добија на Косово за време на владеење на Вучиќ. Се им предаде у раце.

Иди меѓу Србите на Косово и прашај што мислат за Вучиќ, ќе ти стане јасно.
Kosovo zaborajte si go i prezalete si go. To e zavrsena prikazna za vas. Tamu srpska noga ne stapnuva uste ednas vo dogledno vreme. Mislam jasno vi e toa taka ?
Автоматски споено мислење:

Доволно кажува кој ликови споделуваш...
Koj likovi ?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.596
Поени од реакции
9.569
Ne be ic ne e sharena, ovaa e narodnoosloboditelna :D
не знам владе, и јас мислев дека е шарена, воопшто не ја пратев ситуцаијата и од тоа што малку го слушав верував дека е шарена. Денес се сретнав со човеков и онака ми отвори муабет за тоа, а иако често го гледам никогаш не сме зборвеле за политички теми, денес после тоа што ми го кажа веќе не знам што мислам.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.703
Поени од реакции
1.436
Kosovo zaborajte si go i prezalete si go. To e zavrsena prikazna za vas. Tamu srpska noga ne stapnuva uste ednas vo dogledno vreme. Mislam jasno vi e toa taka ?
Па нормално дека е јасно. За жал е таква ситуацијата. А за таквата состојба најзаслужни се западните "пријатели" (thank you USA you're my best friend) и домашните издајници, меѓу кои е и Вучиќ лично.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.663
Поени од реакции
15.346
Ajde posto si zapoznaen, vo kratki crti objasni so e borbata tuka.
Нема фајде од тоа, затоа и предмалку избришав еден таков подолг коментар.

На крај се ќе се сведе на исти препукувања.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.663
Поени од реакции
15.346
Planiras da objasnis so e muabetot tamu da ne mora da arcime 3 sati .
Да бе јас да арчам, а вие на готово. :icon_lol:

Маргиналци, корисни идиоти и некој соработник на службата... И тие што "планирале државен удар" и тие што коментираат. Сигурно нема да ги гледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom