- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 2.731
- Поени од реакции
- 5.664
Биле евреите и под персијците море куберов ратник.Под египетско ропство ,не персиско, умнико.
Биле евреите и под персијците море куберов ратник.Под египетско ропство ,не персиско, умнико.
тој не е е лош проект. Го разгледав скоро, има добри поенти. Христијаните мора да ја повратат контролата на државата ако сакаат да ја зачуваат.Ништо чудно да пробаат пак. Трамп се обиде да се дистанцира од Проект 2025, позади кој стои Heritage Foundation. Од друга страна, JD Vance има длабоки врски со Heritage. Мислам дека крајната цел им е тој да биде претседател, за да можат да го спроведат Проект 2025.
Брзо ќе се види тоа. Уставен суд со Законот за употреба на јазиците ќе биде добар лакмус за тоа кој што боксувал.Мицкоски се подмочнува сега откако победи Трамп. Да ве потсетам дека лично се сретна со Ричард Гренел пред изборите, а што избоксувал можам да претпоставам.
Трамп е миротворец. Со Ким Јонг Ун се сретна и верувам прва средба ќе му биде со Путин на руско тло или во Донбас пошто е будала. Не му честитаа русиве ама средба ќе одобрат пропратена со ф-253ки и сухои-534ки.Ништо чудно да пробаат пак. Трамп се обиде да се дистанцира од Проект 2025, позади кој стои Heritage Foundation. Од друга страна, JD Vance има длабоки врски со Heritage. Мислам дека крајната цел им е тој да биде претседател, за да можат да го спроведат Проект 2025.
Шарлот вечер игра со Детроит , Атланта со Никси.
Седи бе ти не пратиш 20 годШарлот вечер игра со Детроит , Атланта со Никси.
Касниш 10 сати, секако победува и таму.Ajde bre neka go potvrdat Micigen... 98,2% se prebroeni a 1.6% vodi tramp..
Во Џорџија конкретно Камала освоила прилично повеќе гласови од Бајден. Финтата е што Трамп освоил далеку повеќе гласови од пред 4 години. Не знам само зошто тимот на Харис потроши толку време во Џорџија и Аризона, кога речиси сите анкети прогнозираа победа за Трамп во тие држави.
Зошто така мислиш? Образложи.Amerkanskiot pat nadolu samo što započna. Ne možam da kažam deka ne mi e drago, samo da ne ne zafati vrtlogot
Уставниот Суд може да ја разгледа претставката на Апасиев која е правно издржана со аргументи и факти и да донесе одлука која е во интерес на сите граѓани на Републиката без да го повредува/загрозува чувството на припадност на мнозинската заедница во Републиката.Брзо ќе се види тоа. Уставен суд со Законот за употреба на јазиците ќе биде добар лакмус за тоа кој што боксувал.