Ние овде постојано сме во вртлог и никако да се удавиме, за вас не знам пробајте па кажете ниAmerkanskiot pat nadolu samo što započna. Ne možam da kažam deka ne mi e drago, samo da ne ne zafati vrtlogot
Не употребив никаде ни ! ни капс, од каде вознемирување незнам. Можеби за тебе е најбитно тој да зборува на долгот, ама таквите политичари не ги гласаат. Имаш многу примери од минати кампањи. Затоа Трамп зборува за границата, за илегалците, за економијата и за 10 други работи а не го спомнува долгот. Зборување за долгот и решавање на проблемот за жал се 2 различни работи.ОК, не ми беше прашањето што треба туку што тој говори пи настапите дека ќе прави, а најмалку што ти сметаш дека треба да се направи, ама не се вознемирувај поентата беше во нешто друго.
Какво мислење имаш за JD Vance? Тој е баш Републиканец, а Трамп да не го урочам ама мислам дека пак ќе се обидат да го ликвидираат.Не употребив никаде ни ! ни капс, од каде вознемирување незнам. Можеби за тебе е најбитно тој да зборува на долгот, ама таквите политичари не ги гласаат. Имаш многу примери од минати кампањи. Затоа Трамп зборува за границата, за илегалците, за економијата и за 10 други работи а не го спомнува долгот. Зборување за долгот и решавање на проблемот за жал се 2 различни работи.
Кроз интервјуа што го имам слушано, најверојатно ова ќе биде проект на Маск, Маси и Паул.
JD се покажа доста по интервјуа и се гледа дека е солиден и има иднина со Републиканциве.Какво мислење имаш за JD Vance? Тој е баш Републиканец, а Трамп да не го урочам ама мислам дека пак ќе се обидат да го ликвидираат.
Апсолутно, Хилари е психопат, Камала е само свемирска глупача која по игра на случајот заврши тами каде што заврши.Некако антиклиматично помина овој изборен циклус, далеку од мелтдаунот во 2016, сепак поради тоа што овие резултати се очекувани, а и Камала Харис колку и да е спектакуларно антипатична глупача е далеку, далеку од злото наречено Хилари Клинтон. Тие избори сепак беа врвот и со право тогаш славевме, затоа што ако тоа створење влезеше во Белата Куќа којзнае што ќе се дешаваше во светот.
Ништо чудно да пробаат пак. Трамп се обиде да се дистанцира од Проект 2025, позади кој стои Heritage Foundation. Од друга страна, JD Vance има длабоки врски со Heritage. Мислам дека крајната цел им е тој да биде претседател, за да можат да го спроведат Проект 2025.Какво мислење имаш за JD Vance? Тој е баш Републиканец, а Трамп да не го урочам ама мислам дека пак ќе се обидат да го ликвидираат.
Секогаш на погрешна страна.
Под египетско ропство ,не персиско, умнико.Иран е посакувана мета за Израел...како одмазда за времињата кога Евреите беа под персиско ропство.