Не верувам дека нешто ќе се смени на Балканот без разлика дали ќе победи Трамп или Клинтон.Само едно нешто ме интересира, дали имаат мозок тие што сакаат Хилари да победи?
Особено тука од Балканов (секако освен Албанците),
оние што устите им се пуни со демократија, човекови права, граѓанско општество, против непотизам, еднаквост, итн, е тие истите сакаат Хилари да победи.
Жена на бивш претседател, злосторник против човештвото, психопат со тапија, убица на новинари, глобалист, тоталитарист.
Јас мислам дека оние што сакаат Хилари да победи, како мали биле сексуално злоставувани.
Не ме чуди што истите имаат симпатии и кон Џон ИСИС МекКејн.
И друго нешто, ако Хилари победи да речеме, дали Бил Клинтон ќе биде "Првата Дама" ?
Затоа твоите и изградија споменик на Хилари.Не верувам дека нешто ќе се смени на Балканот без разлика дали ќе победи Трамп или Клинтон.
Кои мои?Затоа твоите и изградија споменик на Хилари.
Шфајцарците беКои мои?![]()
Јебига, вистинскиот сојузник го одбраа "моите". Некој со прстот во уста, некој со две свои држави и една полу-државаШфајцарците бе
Па грешка си дека тие одбраа сојузник. Тука имаше општа трка кој прв кај Американците. Они ги одбраа Шфицарците како подобни за своите гнасни дела, што следеа на Балканот.Јебига, вистинскиот сојузник го одбраа "моите". Некој со прстот во уста, некој со две свои држави и една полу-држава![]()
Ti seriozno mislish deka "tvoite" imaat dve i pol' drzhavi,?Јебига, вистинскиот сојузник го одбраа "моите". Некој со прстот во уста, некој со две свои држави и една полу-држава![]()
Па повеќе би рекол дека по сплет на околности тие им станаа битни сојузници тука. Во амерички раце ги турна Милошевиќ со неговата политика за демонизација на западот и правење терен за Русија да влезе на Балканот.Па грешка си дека тие одбраа сојузник. Тука имаше општа трка кој прв кај Американците. Они ги одбраа Шфицарците како подобни за своите гнасни дела, што следеа на Балканот.
Далеку пред Милошевиќ Швицарците беа сојузници на западот во туркање на СФРЈ. И баш напротив демонизацијата највеќе идеше од правец на западот кон Милошевиќ. Не сум некој фан на Милошевиќ, баш сум противник на негавата политика, но да се гледа еднострано на работите е смешно, поготово од дистанца од која 2 влијателни играчи од тоа време, Дел Понте и Кларк, кажуваат за прљавите игри на САД.Па повеќе би рекол дека по сплет на околности тие им станаа битни сојузници тука. Во амерички раце ги турна Милошевиќ со неговата политика за демонизација на западот и правење терен за Русија да влезе на Балканот.