Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Неговата фамилија не е единствена која изгубила некој поради Бугарите.Ама, потомците на другите не прават вакви глупости.
Ламбе стори криминал и треба да одговара.
Каков криминал сторил те молам појасни ? Од такви како тебе пати оваа држава, срам сте за Македонија !!!!

Z

zmej gorjanin

Гостин
Неговата фамилија не е единствена која изгубила некој поради Бугарите.Ама, потомците на другите не прават вакви глупости.
Па овие у Крушево кога дигале востание и тие криминал имаат сторено. Ја све си мислам дека вие правдољубиви сте си благонадежни, кои поднеле документи за блгарски пасапорт.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.753
Поени од реакции
9.356
Кажаа на тв, што да ти повторам?
Палењето не е дозволено, ако не знаеше.
Не е дозволено ниту каменување на возови, па северџганскиве фекалии не успеаја да откријат ниту еден сторител досега.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.273
Поени од реакции
5.533
Значи за три дена го нашле сторителот. Експресно.
А причината за пожарот во болница во Тетово, и после неколку месеци, уште е мистерија.
Мистеријата одамна е откриена, само што проблемот е како да се отпочне судски процес, во кој главносомничен е некој си едикојси струен кабел...

„Севернава„ би била историско-судски преседан, каде би му се судело на предмет, покрај веќе познатиот судски процес врз животинка, познат како „Јазовед пред суд„.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.538
Поени од реакции
24.361
Каков криминал сторил те молам појасни ? Од такви како тебе пати оваа држава, срам сте за Македонија !!!!
Ni go unistuvaat patot za nasata evropska integracija.
Tuuu pa ti ic nisto ne razbiras, se treba da ti se crta.
P.s koga ke mi tekni tuka random sareni i komunjari( da ne gi imenuvam, ke si se setat samite) kolku negoduvaa za terminot na emituvanje na Treto poluvreme i kako toa ke gi naruselo nasite dobrososedski odnosi i bilo cista provokacija od nasa strana. A taman ni trgna togas so potpisivanje na dobrososedski dogovori i resavanje na vekovnite problemi so nasite sosedi. Jas mislam i radi toa bugarite veto ni stavija, radi terminot na emituvanje na filmot.
Gi naljutivme i ete ti belja :toe: .

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.801
Поени од реакции
8.554
Palcho i ekipata so celo na Petar Kotevski kolku se gubat, chudo edno.
Перо не знам што направил, али Палчо комуњарскиот профитер од приватизацијата да ти глуми патриот во 2022 е грчка трагедија. Братот се што прави е да краде пари од емиграција, да ги прибира незадоволните од Мицко и да си се позиционира себеси да ќари нешто при смената на власт.

А и да обвинува некој за глумење местенки, кога истово старо дртало пред колку беше година, две глумеше дека луѓе на Мијалков го нападнале со шипки и пробале да го убијат е уште поголема грчка трагедија.

А и најсмешен е со тоа неговот "Јас сум за акција, не за празно зборење". Што има направено со сите пари што ги дрпа од иселениците, студио за подкаст. :pos: Па протестантскион поп од Интегра подобро глуми патриот од него.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.365
Поени од реакции
26.413
Сето тоа убаво и со величењата и све. Ама за жал ќе остави сопруга и две деца да му растат без татко во наредните 5 години.

Дали вреди? Па реално НЕ.
50 до 100 години, најмалку.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.529
Поени од реакции
11.504
Абе доволно е да му ја сфатите фрустрацијата на чоеков кој очајнички решил да се спротистави на велепредавството. Кој заслужува поголема казна предавникот или пироманот?

А дека не е баш најдемократски не е. Дека можело подипломатски можело. Али на таквиот пристап, така се враќа.
Автоматски споено мислење:

Сето тоа убаво и со величењата и све. Ама за жал ќе остави сопруга и две деца да му растат без татко во наредните 5 години.

Дали вреди? Па реално НЕ.
Дефинитивно.

Зошто мислам дека има некој што стои позади него?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.085

Член од
31 мај 2019
Мислења
389
Поени од реакции
1.192