Бранко си кажа со кого е уште на последните локални кога го намести СДСШ да ги изгуби скопските општини а за возврат да добие Данела и слично сценарио ќе направи и сега.Може и ќе го искористат ова Максим и Бранко за да ја вратат Сдс во свои раце, еднаш сдсмовец секогаш сдсмовец доверба во нив тешко
Калимеровец да гласа за кандидат на Дпмне ? Мишн импосибл
Pa sisevo se makedonci muslimani.. imam poznanik od tamu, makedonec si se deklariraГо избриша она дечекото Алабенц од Сарај статусот па не можам да го пратам тука, во Шишево демек вмро имало гласови скоро колку дуи.
И да има помалку гласови Таравари од Ахмети, пак би требало Дпмне со нив да одат во коалиција. Да им вратат за 2016Големи се шансите да одат а за возврат Таравари да влезе во идната влада под услов ако има повеќе пратеници од Аца Антиќ доколку важи уште она правило победник со победник.
Ne udostojuvam so odgovor likovi bez najmalce 6 meseci pominat staz na kajganaТи гласаше за Османи?
Остај тоа. ВМРО победи во Центар. Ова никогаш се нема десено.Што доживеавме, ВМРО да победи во Струмица.![]()
Не заборавај дека за него гласале и членови на твоето поблиско семејство како и некои од твоите најдобри другари.Прегледај го приврзокот 414277
125825 луѓе што сакам да ги видам само на надгробна плоча.
А од тоа ќе зависи како ќе се изјасни американската амбасада како и досега.И да има помалку гласови Таравари од Ахмети, пак би требало Дпмне со нив да одат во коалиција
Тешко затоа што Бранко со Мицко има успешна соработка.Ми се чини дека на крај, после парламентарни, Знам-гласовите преку некоја коалициичка може лесно и кај СДСМ/ДУИ да завршат.
Toa voopsto ne e bitno, ne mozes da bides dobra hristijanka samo koga uslovite go nalagaat toa. Ili si ili ne si.Христијанин и комуњара се природни непријатели.
Нема споредба, ама факт е дека црпеле од тој извор вода и они, како и овие другиве.Да ги става некој Гордана или Ванковска во ист соросоиден кош со ликови како Колозова и Чупеска, и тоа врз основа на нешто што се случило пред 30 години, е смешно, споредба нема. Мајка Тереза се првиве две во споредба со вториве.
*поранешниНе заборавај дека за него гласале и членови на твоето поблиско семејство како и некои од твоите најдобри другари.
Началникот тука е за кратко.Шипос само Сашо може да го натера да гласа за ВМРО. Никој друг.