- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.530
- Поени од реакции
- 2.388
Чекајте Стево да влезе во втор круг, да не биде вечер од кај ова сега.
Како бе нема Љ во српскиот?Плус - како сакале да бидат поблиску до српскиот, кога во српскиот нема буква Љ? Баш Србите пишуваат Лј за тој глас. Буквите Љ и Њ се особеност на нашиот јазик, Ѕ пак ја нема никаде во ниту еден друг словенски јазик.Кажи му!
1. Ne se vika nikad tuku nikogash.никад ние у овие многу векови не сме ја употребувале таа буква, ниту Њ, ниту некои други
Нашето писмо со векови беше исто ко бугарското. Од кај 45-та сакаа да не напраат да бидеме поблиски со Србите и ни наметнаа друго писмо кое ние денес го користиме.
2/3 ne treba za ova?Како ќе им го исполнат тоа кога секако нема да бидат на власт?
Њц! Албанциве губат места и играчи во парламентот заради лошата работа на албанските партии во задниве 10 години . Сега им е време за опстанок . Цел фокус и погон им е за да се земе повеќе пратенички места . Да трчаат за претседател, што може да направи освен да потпише и да прогласи закони или да стави вето . Нема никаква моќ друга да изменува и да биде како премиерот . Премиерот во Македонија е поголема фаца од претседателот . Ќе одат на цела гас за пратенички места . Овие претседателски избори им се како што ќе се замараат и да трчаат кога тука ми се парламентарни .Сдс кој знае што ќе им ветува на Албанците за да излезат да гласаат за Пендаровски во втор круг, ништо чудно и да им ветат претседател да се бира во собрание.
Мислите Боки Тредичи им се десиИзлеа ке му се деси потоп на Стево и сдс
Мислите Боки Тредичи им се деси
За Османи , нема кој . Пендаровски сигурно не еНАЈНОВА ВЕСТ: Гласањето е прекинато на ова место, фатен „бугарски воз“
Гласањето во избирачкото место 1112/1 во Липковo е прекинато, пишува Алсат. Таму се сомничи злоупотреба за таканаречениот „бугарски воз“. Членовите на ДИК не дозволуваат оваа злоупотреба да се докаже во извештајот на набљудувачите додека полицијата е веќе присутна. Липково важи за бастион на...infomax.mk
За кого е гласал Бокица ?Мислите Боки Тредичи им се деси
Остај, не се само 12. Слабо работи Вмро у дијаспората изглеа.12te komunjari se uglavno vraboteni u ambasadata. ostatokot e obid za eliminacija na penderovski. u vtor krug razlicno ke se glasa. falat glasovite od melburn....
mada uglavno ocigleden bojkot na severnistan...