Политиката на СДСМ

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Гледаме теми Циркус во тетово Циркус во Струмица ...
приврзаниците на СДСМ на сите страни се фаќаат како давеник за сламка и продолжуваат со плукање и критикување на политиката на ВМРО-ДПМНЕ и претседателскиот кандидат Иванов.

На оваа тема би сакал како и повеќето форумџии на тема Политика да слушнеме некои од приврзаниците на СДСМ да ни објаснат и да не убедат да гласаме за СДСМ ...

во ДОЛГОгодишното владеење на СДСМ кои работи се позитивни кои тие ги направија и кои се ставовите на нивната политика, за што тие се залагаат и што планираат да сторат ако фрчко е избран за претседател ....
па повелете убедете ме со аргументи кои се тие работи кои вие ги правевте правилно и која е вашата политика ...

ако продолжите со плукање по ВМРО-ДПМНЕ и нивниот кандидат за Претседател дали мислите дека ќе ги одвратите луѓето да гласаат за нив така да вие би биле втората опција?

Убедете не нас подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

се надевам дека на оваа тема ќе има конструктивен разговор и дебата поткрепена со факти и аргументи од донесени закони и водење на добра политика, без плукање и несериозни муабети.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Komunjarite ne zasluzuvaat komentar, tie se umrena dusa.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Нема што да се каже по темава друже.

Ниту најголемите подржувачи на папата неможе да им текне ниту една позитивна работа од неговото владеење. Е како бе сакаш да те убедат? Зар има што да кажат?

Зар треба да кажат дека на 6 Март се навршија 12 години од аферата ТАТ? Зар да ја спомнат приватизацијата?

Јас од нивните настапи не слушнав ниту еден конкретен проект, само плукање и ветување за шиткање на името пошто-зашто.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Komunjarite ne zasluzuvaat komentar, tie se umrena dusa.
не не ... без овакви коментари за да не се расипе темава ...
културно да ни објаснат и да не убедат ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ....
еве јас го слушам Груевски го слушам Иванов ... си имаат книга со програма што и како планираат да прават кои ставови ги подржуваат и ми се допаѓа тоа ....

сакам да чујам од нив која е нивната програма и нивните ставови за да ме убедат дека грешам и дека треба да гласам за СДСМ ???

Нема што да се каже по темава друже.

Ниту најголемите подржувачи на папата неможе да им текне ниту една позитивна работа од неговото владеење. Е како бе сакаш да те убедат? Зар има што да кажат?

Зар треба да кажат дека на 6 Март се навршија 12 години од аферата ТАТ? Зар да ја спомнат приватизацијата?

Јас од нивните настапи не слушнав ниту еден конкретен проект, само плукање и ветување за шиткање на името пошто-зашто.
баш затоа ... се отвораат теми Циркус овде Циркус онде ....
а за фрчко и неговите испади не се сетив некој да отвори тема Циркус ....
би сакал најкоректно да ми одговорат зошто да гласам за сдсм ...

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
не не ... без овакви коментари за да не се расипе темава ...
културно да ни објаснат и да не убедат ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ....
еве јас го слушам Груевски го слушам Иванов ... си имаат книга со програма што и како планираат да прават кои ставови ги подржуваат и ми се допаѓа тоа ....

сакам да чујам од нив која е нивната програма и нивните ставови за да ме убедат дека грешам и дека треба да гласам за СДСМ ???

I tie imaat programa, DA PLUKAAT PO VMRO DPMNE I PO GORGI IVANOV, toa e nivnata programa i za toa treba da glasame za niv.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Мислам дека единствена причина поради која лугето гласаат за СДС е ЗАИНАТ на ВМРО...
Друг мотив не гледам...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
I tie imaat programa, DA PLUKAAT PO VMRO DPMNE I PO GORGI IVANOV, toa e nivnata programa i za toa treba da glasame za niv.
затоа и темава ...
одвај чекам да не затрупаат со аргуументи зошто се подобри и треба да гласаме за нив ... се разбира ако имаат што да кажат

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
а ти ја отвори темава за да си ги мерите со НАЦИОНАЛИСТ:tapp:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Еве ја политиката на СДС, а Програма им е вреѓање и плукање по Иванов. :pos:

Не случајно се трга СДС настрана, не сака да се срами со претседател, зошто ќе мора да се реши спорот со името, а ако се смени името народот ќе вика СДС го смени името, ќе го изгубаат и така малиот рејтинг, а вака Иванов да добие и ако го смени името ќе викаат ВМРО го смени.

Не се надеваат ни најмалку дека ќе добијат за претседател, ова го слушам од нивни членови.

За ова ја отворил темата:

Убедете не нас неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
јас добро пишав зошто ја отворив темата ... прочитај и те молам без глуп сарказам ....

а ако немаш шо да кажеш во врска со темава те молам не ја упропастуј едноставно не коментирај ...

Убедете не нас неопределените и подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и останатите партии ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

толку е едноставно ... освен се разбира ако немате што да кажете ...

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Јас гледам политика на предавства само.
Од моментот на распаѓање на Југославија и праќање на млади македонски војници за интересите на Слободан Милошевич, до денеска, работејќи за интересите на Дора Бакојани и промоворијаќи свиткани кичми, скрешени нозе, кантонизации итн ....

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Јас гледам политика на предавства само.
Од моментот на распаѓање на Југославија и праќање на млади македонски војници за интересите на Слободан Милошевич, до денеска, работејќи за интересите на Дора Бакојани и промоворијаќи свиткани кичми, скрешени нозе, кантонизации итн ....
да ние така гледаме ... но како гледаат подржувачите на сдсм кои еве нигде ги нема нема шо да кажат ...
се прашувам дали ќе дадат некој аргумент некој став за нивната ДОЛГОгодишна политика на власт и зошто да гласаме за нив или ќе продолжат да плукаат по секого кој спротивно мисли од нив?

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
јас добро пишав зошто ја отворив темата ... прочитај и те молам без глуп сарказам ....

а ако немаш шо да кажеш во врска со темава те молам не ја упропастуј едноставно не коментирај ...

Убедете не нас неопределените и подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и останатите партии ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

толку е едноставно ... освен се разбира ако немате што да кажете ...
некои прашања не заслужуваат одговор

а на вас, поддржувачите на вмро дпБне, никој не може да ви го смени мислењето,вие сте под закрила на ПАСТИРОТ,вие сте имуни на се,па дури и на светската финансиска криза,вас очите ви се толку замачкани што гледате само утопија околку вас:tapp:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
некои прашања не заслужуваат одговор
И ова не заслужува одговор или само тоа знаете да напаѓате и вреѓате.

Убедете не нас неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

Kajgana Shop

На врв Bottom