- Член од
- 15 октомври 2009
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 0
ajde koj imal iskustvo so vakvco nesto neka pise sve sto ke mu dojde
Па добро,убаво би било да пишуваш на кирилица иако по мислењата гледам дека си релативно нова.Ако веќе отвараш тема би било убаво да дадеш некаков вовед и во случај ти да си имала искуство да го напишеш своето.ajde koj imal iskustvo so vakvco nesto neka pise sve sto ke mu dojde
Знаев една девојка порано што ми кажуваше за тоа ама неам одамна нејзин број ни контакт со неа.Јас искрено не би знаел да ти кажам нешто повеќе.jas imam polip i treba da go operiram i sakam da znam kako e operacijata i slicno
Јас имав полипи во носот до пред 3 години негде. Зашто се изглупирав ги оставив и многу големи се направија, тотално затнат бев дишев само преку уста. Правев операција во воена болница и од тогаш да чукнам на дрво добар сум не ми се повратиле. Иди што побрзо среди ги не ги оставај да растат позаебано е после за операција. Иначе мене со целосна аненстезија ми ја правеа операцијата околу 40тина минути мислам ми кажаа дека траела. Седев недела дена во болница после операцијата па ме пуштија дома. Од тогаш нормално дишам и редовно одам на контрола на 2-3 месеци за во случај да се повратат.е дечки дајте ми одговор ,каква е операцијата ,како оди,дали е болна..боли ли додека ги вадат полипите..јас имам 2 носни полипи.и знам се околу тоа..но ме инетерсире околу операцијата
Нема потреба од страв оди на опарација обавезно.е дечки дајте ми одговор ,каква е операцијата ,како оди,дали е болна..боли ли додека ги вадат полипите..јас имам 2 носни полипи.и знам се околу тоа..но ме инетерсире околу операцијата
--- надополнето: Nov 17, 2011 9:56 AM ---е дечки дајте ми одговор ,каква е операцијата ,како оди,дали е болна..боли ли додека ги вадат полипите..јас имам 2 носни полипи.и знам се околу тоа..но ме инетерсире околу операцијата