Пожар во Кочани, диско Пулс.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
9.222
Доста бе со тој ПП апарат, се читаш ли какви глупости и небулози пишуваш? Си се фатил како пијан за плот, како неписмен за буквар.
Си видел низ темава дека се спомнува CO2 и апаратот и ти вака како наводен лекар што си помисли - Чекај, јас сега ќе им кажам како стручно лице!
Физика - нула, Хемија - нула. Логика - нула.

Небаре гаселе во телефонска говорница, па заради него се загушиле.

Си бил ли ти во Пулс?
Знаеш ли колкав е волуменот на тоа диско спрема канистерот од ПП апаратот?
Знаеш ли колку малку е количината на самата боца спрема целовкупниот волумен на диското?
Ги виде ли видеата/сликите од диското после пожарот?
Се е пепел, ти дојде овде да не учиш дека се загушиле од C02 на еден-два ПП апарати, од диско на два спрата.
ПП апаратите ја запечатиле судбината ццц
Каков бот, мајко мила.

30 ПП апарати да имале и 30 да гаселе - може ќе се спаселе, само проблем е да најдеш 30 луѓе да гасат, сите (нормално) гледаме да побегнеме.

Дај одлогирај се од форумов, ова е срамота да се чита и се навредуваат тие што пробале да гасат. Херои беа/се (освен газдата, ако пробал да гаси) за тебе, наспроти еден телетабис како тебе што е јак само на тастатура.
Оди кажи им на дома на родителите на тоа детето што загина гасејќи (имаше видео) - дека он ги убил присутните.

Злате е ставен на high alert, инаку ова е премалку навреди од моја страна за ширење вакви срања во ваква тема.
Што напиша освен глупости? Јас не зборам на памет за разлика од твоите срања!
Кој кретен си човече, свашта.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.700
Поени од реакции
14.664
Што напиша освен глупости? Јас не зборам на памет за разлика од твоите срања!
Кој кретен си човече, свашта.
Целото твое постоење во светов е на памет.
Ништо контра-аргумент на волкав пост со факти и аргументи.
Само дека сум бил кретен.

Дај бе гитла од темава и форумов, доста години те оставаат на памет да постоиш тука.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.727
Поени од реакции
2.843
Ако состаноков на гробаров и Инфомакс е стварно од 21.03 (а не од некој предходен датум), нека се пресели уште вечер од Македонија дебелиот.

Ова е дно дна. Нема по бедно нешто од ова. Со кое лице сега ќе направи видео? Што ќе дискутира со другар му Филип?
од 2022 кога лапааа од 3 страни од Боксерот,од Зајко ,и од Мицика

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
9.222
Целото твое постоење во светов е на памет.
Ништо контра-аргумент на волкав пост со факти и аргументи.
Само дека сум бил кретен.

Дај бе гитла од темава и форумов, доста години те оставаат на памет да постоиш тука.
Кој аргумент го даде ти бе клошар партиски? Од такви ко тебе партиски војничиња за еден сендвич е дојдено на ова дереџе! Оди лечи се додека е со време!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.458
Поени од реакции
47.874
Od videoto na Landov ocevidec zboruva deka gazdata bil vo diskotekata i go izvadil pp aparatot da gasi...
Mene od toa video vnimanie mi privlece maloletnoto devojce, koe kaza deka poveke policajci imalo pred vratata i deka vo daden moment nit davale nekoj da vleze nit nekoj da izleze. Pa sega ne znam dali ova vlijaelo da se sozdade poveke guzva na izlezot, toa ne e jasno. Da ne se razbereme pogresno, ne ja kritikuvam policijata za ova zasto ne ni znaele sto i kako se slucuva vnatre,nego cisto ne znam dali i ova e uste eden moment koj se poklopil bas koga se desi pozarot i otide kontra prisutnite.

Prvicno demantirase mislam Toskovski deka ova se slucilo bas od infomaks koga go prasaa, ama devojkava iznese nov detal koj do vcera ja ne go imav videno na drugo mesto. Ova se poklopuva i so butanjeto na del od zidot koj par decki uspeale da go napravat pa kolku tolku poveke prostor se sozdalo za izlez.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
807
Поени од реакции
2.211
Во понеделник ќе има многу народ на плоштад повеќе од претходниов пат. Чим видов како споделуваат познаници и пријатели што уопште не се замараат со политика , ќе биде помасовно.
Не знам кој стои зад иницијативата "кој е следен" , но ми мириса на исто сценарио како во Србија, тотално пресликување.
Еве супер ќе ја бутнат владата, да речеме ако им успее... дали некој од овие што се истрчуваат знаат што да прават после тоа?
Дали они се спремни да ја преземат одговорноста на курто и мурто?
И пошо сто пати лепите етикета , не подржувам ниедна партија, туку многу просто прашувам, дали некој од тие знае што ќе прави откако ќе падне владата?
Се ми се чини дека и во Србија е прашањето шо потоа.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
807
Поени од реакции
2.211
Ти си чул .
Не туку треси , за ист ваков случај во Романија во диско пожар во Букурешт 65 загинати во 2015-та цела влада со се премиер оставка дадоа .
Второ мешаш поплава (читај природна непогода ) со овај случај.
Трето за Грците тебе ти личат на нормална држава ?
Шо потоа?Мислиш ДУИ дека ќе го реши случајов!?Овие се нафатија дека ќе го расчистат случајов и дека ќе ги средуваат работите нека тераат до крај.Ако дадат сега оставки ни следува политичка криза.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.517
Поени од реакции
996
значи имало време да се вратат да влезат пак и не го сфатиле сериозно пожаро , и газдата излегол па се вратил па гаснел и девојцето реце се вратила по сестраму
Автоматски споено мислење:

Апропо оноа дека газдата земал да ги спасува парите, вчера добив информација дека и ДНК пробале да ја спасуваат опремата и тука заглавиле.

Член од
5 мај 2024
Мислења
120
Поени од реакции
216
Да се апсеа за Дурмо све живо и диво, Беса транс можеби немаше да случи.
Да се апсеше се живо и диво за Беса можеби модуларна немаше да се случи
Да се апсеше се живо и диво за модулрната можеби и Кочани немаше да се случи

Ама ете, се случија и сега им текало дека ќе се отворат и првите 3 случаја. П..ка им матер на сите

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.517
Поени од реакции
996
незнам ама ко да се претера со ова

политичарите излегоја најемпатичните луѓе во свето

1742652599301.png

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.700
Поени од реакции
14.664
Кој аргумент го даде ти бе клошар партиски? Од такви ко тебе партиски војничиња за еден сендвич е дојдено на ова дереџе! Оди лечи се додека е со време!
,,Докторе", скини ја лиценцата со време, ќе унаказиш некој кад-тад.
Ти си за психијатриско надгледување, ти се халуцинираат работи.

Мене ме нарече клошар партиски и партиско војниче за еден сендвич. Еден пост немам партиски.
Затоа што посочив контра-аргументи за еден обичен ПП апарат. Абе ти стварно не си со сите.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
72
Поени од реакции
275
Банирајте ме ако сакате ама веќе не се воздржувам не сте способни ни во трагедија да сте сплотени како народ.
На сите што се препукувате со партиска позадина да ви ебам мајката у пичка. Вие сте директни виновници за систематското уништување на државата да ви ебам курвите неспособни ја уништите државата за 400 евра плата мизерии едни неписмени иселете се сите оставете ја државата да просперира без стока продадена како вас.
Автоматски споено мислење:

Лешинари едни цел живот ја изедовте државата преку вашите врски мито корупција барање врски и луѓе за се и сешто уште имате доблест да кажувате како е и што е ради такви како вас секој нормален избега од тука ја изедовте оваа мала земја како глувци ја изгризавте во секоја пора море мрш сите свињи без осет

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom