Подемот на крајната десница во Европа

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Жив те фативме со лажните вести, кажи згрешив де ОК и толку.

Еве јас поназад за Алекс Џоунс (ми се виде дека е на маршот) ме поправија и тоа е, грешка сум бил јбг.
Ќе ти кажам, но само ако ми кажеш дали Земјата е рамна. Договорено?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Кој е овој бре? (VOLK што го постирал)
Застанал пред камера и тресе глупости.
Нека оди да си ја ебе сестра му како браќата му исисовци.

Последно уредено:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
"Brave people" "we need safe spaces"
The irony, it hurts.

Последно уредено:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
BG Kumbi е трол.

Пак fake news :pos:

Boston Anti fa ?

:pos:

Последно уредено:
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.952
Поени од реакции
25.489
Поголема е малку сликата. Ова не е изолиран случај. Ова е движење од илјадници со ист ум кои активно поддржуваат здруженија од типот на БЛМ и како свој главен душман го наведуваат straight white male. Ова се истите луѓе што го напаѓаат Трамп дека бил literally Hitler. Хилари Клинтон изјави дека буквално секој втор поддржувач на Трамп е расист. Левицата ја актуелизираше индентитетската политика во САД во последните неколку години и тоа се манифестира и на спротивната страна на спектарот. Не ги оправдувам, ама овие луѓе не излегоа преку ноќ, пред пет години ваков настан беше назамислив.
Ете со една прееска разговарав, Американка со потемна боја на кожата(не знам што курац раса или националност има), ја сподели сликата од убиецот(оној што се убаци со колата на протест) и изјави дека потајно се плаши од СИТЕ бели луѓе. Ме изиритира изјавата и изреагирав, па се дообјасни дека повеќе се плаши од бели мажи него од жени, под неа некоја „бела“ будала изеде гомна дека ние немаме појма како е затоа што никогаш не сме биле жртви на расизам(ако изјавата на оваа другава не беше расистичка, не знам што беше) и тука веќе дигам раце. Не можам! Во право си кога тврдиш дека сите исто размислуваат, дури и употребуваат исти зборови, а од термините што се употребуваат како бела привилегија и white cis male ми се гади веќе. Секогаш гледам да имам разбирање за сите и викам океј, можеби стварно има жртви на расизам, али побогу, до пред некое време имаа претседател црнец. Зошто никој не капира дека не се работи само за бојата на кожа туку е статусот, ова е класна војна. Нормално, најдолниот слој си ебе матер помеѓу себе. Еве ги на пример последниве случувања таму...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Најјакото беше, the horse was racist.:pos: Ја доловува убаво просечната интелигенција на еден Антифа
Не, на еден десничар.
Сите паднаа (од FOX до незнам кој), ги истрола јако.
Исто и Boston Anti fa се тролови.

Камења и гранки може да ви продаваат.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Не, на еден десничар.
Исто и Земјата е рамна.

:D
Weirdo

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.174
Поени од реакции
42.901
Не, на еден десничар.

Камења и гранки може да ви продаваат.
kumbi e трол ги трола сите, од пјудипај до антифа.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Во право си кога тврдиш дека сите исто размислуваат, дури и употребуваат исти зборови, а од термините што се употребуваат како бела привилегија и white cis male ми се гади веќе. Секогаш гледам да имам разбирање за сите и викам океј, можеби стварно има жртви на расизам, али побогу, до пред некое време имаа претседател црнец. Зошто никој не капира дека не се работи само за бојата на кожа туку е статусот, ова е класна војна. Нормално, најдолниот слој си ебе матер помеѓу себе. Еве ги на пример последниве случувања таму...
Ааааа
Си почнала да правиш сендвичи ?

Ако ако, ред пил.[DOUBLEPOST=1502672174][/DOUBLEPOST]
kumbi e трол ги трола сите, од пјудипај до антифа.
Да, абе и Anti fa Boston не се лоши тролови ама овој многу е убедлив маме негово :pos:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.952
Поени од реакции
25.489
Ааааа
Си почнала да правиш сендвичи ?

Ако ако, ред пил.[DOUBLEPOST=1502672174][/DOUBLEPOST]
Да, абе и Anti fa Boston не се лоши тролови ама овој многу е убедлив маме негово :pos:
Сендвичи се за параспури. Јас како жена домаќинка не мрдам од кујна и правам „покомплицирани“ јадења.[DOUBLEPOST=1502672351][/DOUBLEPOST]
па не е така? не размислуваат така антифа?
Абре мрш на спиење!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Сендвичи се за параспури. Јас како жена домаќинка не мрдам од кујна и правам „покомплицирани“ јадења.
А така, браво браво.
За некој месец ќе пуштиш долга коса и ќе почнеш да се бричиш под мишка.

Се зезам Будо.
Ќе станеш типична балканска домаќинка со крпа на главата која пече пиперчиња на шорет на дрва.

Resistance is futile.

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Јас зборував за американците, американските "десничари" и "левичари" абсурдистан.[DOUBLEPOST=1502640468][/DOUBLEPOST]

Се знае кој е и со кој бил.[DOUBLEPOST=1502640981][/DOUBLEPOST]

Томи Робинсон :pos:
Него го напаѓаат анти - фа или муслимани ?
Башка гледај го Quitting the English Defence League.[DOUBLEPOST=1502641072][/DOUBLEPOST]

Џабе ми постираш видеа со познати провокатори кои немаат врска со муабетот.

Се што постираше врска нема и неможе да го оправда овој ИСИС-like напад.[DOUBLEPOST=1502641217][/DOUBLEPOST]
:brlav:
Томи Робинсон го напаѓаат и либералите и муслиманите. Поставив видео каде влегува во протест на либералите кои бараат мигрантите да бидат примени во Британија (ништо ново), поставува прашање и потоа кога таа не го знаеше одговорот (ништо ново) го напаѓаат затоа што бил “провокатор“! Тоа е либералната левицата во светот. Јас немам ништо против левицата, туку против модерната либерална доктрина. Па ако веќе таа застанала во таа колона, и собрала сили да зборува пред камера, нека собере и некој аргумент плус, затоа што вака движењето им наликува на обична смешка. Само тој дел ниту еден медиум не го покрива како што треба.

И зошто мислиш дека сакав да го оправдам инцидентот? Целта ми беше да ти ја разбијам совршената слика за модерната либерална левица која бара се’ што реално не може да се случи и се’ што не би смеело да се случи. Ако се изреализира, тоа ќе оди на штета на целокупното општеството.

Ако застанеш против нив, тогаш те осипуваат со навреди, а ако возвратиш, тогаш ќе те има на сите медиуми како ти си лошиот кој се бори против слободите и правата. Гледаш што тука не е во ред?

пи.ес. Болд. Целта ги оправдува средствата. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom