- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.903
- Поени од реакции
- 14.519
Да и да.Дали некој азерски премиер рекол дека ерменците имаат опаш.
Дали во минатите 150 години азербејџанците имаат план и работаат на тој план да ги истребат ерменците.
Да и да.Дали некој азерски премиер рекол дека ерменците имаат опаш.
Дали во минатите 150 години азербејџанците имаат план и работаат на тој план да ги истребат ерменците.
Овој не е оној од Фчерашни?Твитер пациентите никогаш не разочаруваат.
Прегледај го приврзокот 268386
Прегледај го приврзокот 268387
Исто ко да играат Ѕвезда и Галатасарај. Па навивам за Ѕвезда.Jas sum na stranata na Ermencite. Zošto ? Epa koga možat odredeni regioni/pokraini koi se dominantno naseleni so muslimansko naselenie kako na pr. Kosovo da se otcepuvaat od dominantno hristijanska država (Srbija) togaš kako reciprocitet Nagorno Karabak koj e region dominantno naselen so Ermenci koi se hristijani i koi realno ne sakaat da živeat odnosno da bidat del od državata Azerbejdžan koja e muslimanska država imaat apsolutno pravo da teraat ili kon nezavisnost ili kon pripojuvanje so Ermenija. Istata rabota ja imame i vo BiH kade što realno Srbite i Hrvatite so teritoriite koi se etnički nivni treba da si se pripojat kon svoite matični državi Srbija / Hrvatska, no USA/NATO/EU ne go dozvoluvaat toa. Mora da ima pravda, sloboda, demokratija i ednakvost vo ovoj svet, ako može Kosovo, da sekako deka možat i imaat pravo i Nagorno Karabak, Republika Srpska, Herceg-Bosna i.t.n.
Славјани православни исти ко нас.Кога веќе сите навиваме за некој, јас навивам за Русија да ја покаже својата воена моќ во регионот. И да ги убие плановите за азерски гас, како алтернатива на рускиот во Европа.
Кој тоа се исти ко нас?Славјани православни исти ко нас.
Браќа Русии.Кој тоа се исти ко нас?
Нит се исти, нит ни се браќа.Браќа Русии.
Епа зошто навиваш за нив?Нит се исти, нит ни се браќа.
Затоа што ја ебат ЕУ во мозок со години. И кризава е добра шанса да и ебат на ЕУ уште еден геостратешки проект, ако се финансиски спремни за таква војна.Епа зошто навиваш за нив?
Ако ја ебат ЕУ и нас не ебат...Затоа што ја ебат ЕУ во мозок со години. И кризава е добра шанса да и ебат на ЕУ уште еден геостратешки проект, ако се финансиски спремни за таква војна.
Ете, гледаш како поврза.Ако ја ебат ЕУ и нас не ебат...