Ке пробам да најдам. Ако најдам за 10 минс ке ти пишам на профил.Тамара Тодевска- Смешно зар не?!
Случајно на некој да не му се наоѓа се утепав од барање неможам да ја најдам?
Ќе си почекам нема никаков проблем :back:Ке пробам да најдам. Ако најдам за 10 минс ке ти пишам на профил.
Најдено и пратего на профил.Ќе си почекам нема никаков проблем :back:
Пробај на www.radiomk.comEj pesnive nekoi da ne gi ima ili da ne znaete od kade mozamd a gi simnam.
Iguana - Kolku sakam da ti kazam
Pampers - Kade ke si ti
Dani i Vlatko Ilievski - Ne te mozam
THX
За 10 минути на профил.Ej pesnive nekoi da ne gi ima ili da ne znaete od kade mozamd a gi simnam.
Iguana - Kolku sakam da ti kazam
Pampers - Kade ke si ti
Dani i Vlatko Ilievski - Ne te mozam
THX
За 10 минути на профил.Влатко Лозаноски -Времето да застане
Роберт Билбилов-Те губам
Браво Бенд-Било како било
[FONT=M_Times][FONT=M_Times]Јован Јованов-Не сум бог знае што
И имаше една иде Дали знам дека не знаеш ти, вистината да ти кажам сакаш ти, не чувствувам јас ништо за тебе, само ти давам лажна надеж за мене [/FONT][/FONT]
за 5 мин на проф.Влатко Лозаноски -Времето да застане
Роберт Билбилов-Те губам
И имаше една иде Дали знам дека не знаеш ти, вистината да ти кажам сакаш ти, не чувствувам јас ништо за тебе, само ти давам лажна надеж за мене [/FONT][/FONT]
Не работат линковите... А и не ги сакам конвертирани од јутјуб...За 10 минути на профил.
ЕДИТ: Пратено на профил, али болдираниве неможев да ги најдам.
пратени по ПП болдиранитеBiG_kIsS;1902749[B напиша:][/b]Влатко Лозаноски -Времето да застане
Роберт Билбилов-Те губам