Плачат ли жените без причина?

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
жените плачат без потреба кога треба да сокријат нешто или да им врзе лагата.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Јас секогаш плачам со причина, ама се случува да се срамам да ја кажам. :toe:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Барем да можев да плачам кога имам причина, па за џабе лесно правиме после. Добро е што немам пореба така сочно да си се исплачам врз судбината бидејќи најверојатно и покрај тоа што не ми се сите овци на број не чувствувам дека некое посебно себесожалување треба да си приредам па да си поплачам без причина.
Ова е најверојатно став и на многу други жени.
Таман работа жена- плачка. Како би изгледало тоа. Леле треба да перам па едно убаво сочно плачење...Леле треба да одам на работа. Значи дваесет минути за спремање, пет за плачење, имам време да стигнам ...на работа...Денес жените имаат милион обврски кои не верувам дека ги решаваат со плачење без причина.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
Epa vaka toa e fakt deka seuste ne sum stignala na poimot zena da go dizveam ali kako ponezen pol ili zenski pol ke dodadam moe mislenje.
Nikogas nisto ne se slu4ilo bez pri4ina za sto i da se slu4i vo sveto mora da ima pri4ina makar i najmala.Zatoa mislam deka nikoj bez razlika dali zeni dali mazi nikoj ne pla4i bez pri4ina.

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Верувам дека секогаш има причина за плачење. Барем знам дека секогаш е така кај мене, не може да плачам туку така. Секогаш постои нешто....

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Јас не сум од оние што лесно можат да се расплачат..Ама пред пмс немат шанси ако еднаш не се расплачам.Почнувам да плачам без причина ама дурисе исплачам ќе најдам многу причини..И така скоро секој месец..Добро некогаш има и исклучоци...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ne da placaaaat...ne mozam da gi trpam...se salam...Jas zena ne mozam da gledam...kako place...dali bez pricina ili so pricina...Ednostavno...koa ke vidam zensko kako place...ja vednas...Shmek...i namignuvam i kaj placlivata devojka odma na liceto se pojavuva nasmevka do osmica i ona e veke happy..i vika zdravo jas sum bla bla...
I shmekot e efektiven..;)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Или пак, слободно нека си се реметат на групата.
По кој пат кажувам смајли постови да не се оставаат не знам.

Променето:
Ако ве насмее некој член донирајте зелено/црвено што сакате. Хухухуху хахаха :pos: коментари ќе се бришат, не им е местото тука.

E

`EsCaPe`

Гостин
Лично за мене ќе зборам..

Плачам често* .. И никогаш, ама баш никогаш не плачам, а да неам причина..
Едноставно солзите ми се вентил за исфрлање на разни емоции.. Без разлика дали у моментот сум била нервозна, тажна, среќна..
А моменталната состојба и моменталните чувства сепак СЕ причина за плачење...

*секој ден.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
плачам кога навистина нешто многу ќе ме повреди независно за што се работи или пак на некои тажни прказни кога слушам или гледам на ТВ...но најчесто плачам на филмови

Член од
17 јуни 2008
Мислења
44
Поени од реакции
0
Mnogu retko placam skoro nikogas.A koga bi se rasplakala sigurno bi toa bilo od nekakva jaka pricina.Mozebi im e polesno na onie sto si gi izmijat ocite i si se isplacat nego na takvite kako mene sto site problemi gi sobiraat na dno na dusata.

I zenite i mazite palacat.No sepak nie sme tie plackovci pogolemi od mazite.
Zenite gi oplakuvaat site serii,nekoja nenadejna sreca,tazen film,kniga........
Ednostavna placki:toe:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Pa eve, zena sum... i deneska se otepav od placenje, a ne znam zosto. Ednostavno mi dojde nesto preku glava i placev :D... Ama zatoa sega sum sveza i nasmeana...

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Според мене секогаш си имаат причина за плачење.

Kajgana Shop

На врв Bottom