Пишете ги првите зборови од некоја песна што ќе ви се свртат низ глава ..

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
31.900
Поени од реакции
36.461
Због тебе сам вино пио, због тебе сам тужан био................:)
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
31.900
Поени од реакции
36.461
Ове руке били су у ватри, а ти прекасно сватиш...........:)
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
31.900
Поени од реакции
36.461
Неееееема, неееееееема на овој бели свет поубаво девојче од Македонче......:D
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
31.900
Поени од реакции
36.461
Шта би, шта би, ма шта ти би........:)
 

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
953
Поени од реакции
485
Zaboravljas sta smo jednom davno rekli..
 

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
17.312
Поени од реакции
20.406
Дотако сааам дно живота и пакао и поноре,,,,,,,,,,,,,,
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
31.900
Поени од реакции
36.461
Уморан од ночи, сломјен од живота........:)
 

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
17.312
Поени од реакции
20.406
Дочи чу ти у сновима кад ноч прогута дан......
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
31.900
Поени од реакции
36.461
Пет минута време је стало, ајде сада размисли мало...........:)
 

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
17.312
Поени од реакции
20.406
Имали наде за нас,а чиними се да бих и ја дао пола живота мог да сам опет душо..............
 
На врв Bottom