Пикадо

Член од
18 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
9
Дали се организираат турнири во пикадо некаде во Македонија?

B

BooBojan

Гостин
Интересно хоби.Со Mario Gómez скапувавме у стив у клубчето.Првите ден-два се држев,потоа паднав многу во формата и ме пеглаше,ама со потешкотии.
Двајцата му наогавме маани на пикадото,беше лошо наместено,некако не ни лежеше.
Инаку рекорд,крикет, со 12 стрелки завршена партија.Највисок скор 177( 3х20,3х20,3х19).
А на крикет неколку пати имам погодувано со први три стрелки(3х20,3х19,3х18),центари само еднаш имам погодено 6со три стрелки,а по 5 со три стрелки број не им се знае.
Лани цела зима пиев гага од играчи кои мислеа дека се подобри од мене,ама никако не можеа да ме победат.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Интересно хоби.Со Mario Gómez скапувавме у стив у клубчето.Првите ден-два се држев,потоа паднав многу во формата и ме пеглаше,ама со потешкотии.
Двајцата му наогавме маани на пикадото,беше лошо наместено,некако не ни лежеше.
Инаку рекорд,крикет, со 12 стрелки завршена партија.Највисок скор 177( 3х20,3х20,3х19).
А на крикет неколку пати имам погодувано со први три стрелки(3х20,3х19,3х18),центари само еднаш имам погодено 6со три стрелки,а по 5 со три стрелки број не им се знае.
Лани цела зима пиев гага од играчи кои мислеа дека се подобри од мене,ама никако не можеа да ме победат.
Ја сум толку јак што и кокошките мои ке те тепат :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
каде има во скопјево електронско пикадо да се купи овие што се на ѕид, не професионално.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Се извинувам што активирам стара тема.

Ако сеуште барате електронско пикадо, можите да земите вакво:

Деновиве си порачав, вчера ми стигна и во ред е. Вршат бесплатна достава во било кој град.

Инаку деновиве се игра PDC World Championship. Се изненадив многу, Phil Taylor и Van Gerwen испаднаа во 1/8. Денеска се играат 1/4 и првиот полуфиналист е Klaasen.

Многу се заразив со играва последно време :ROFLMAO:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Се извинувам што активирам стара тема.

Ако сеуште барате електронско пикадо, можите да земите вакво:

Деновиве си порачав, вчера ми стигна и во ред е. Вршат бесплатна достава во било кој град.

Инаку деновиве се игра PDC World Championship. Се изненадив многу, Phil Taylor и Van Gerwen испаднаа во 1/8. Денеска се играат 1/4 и првиот полуфиналист е Klaasen.

Многу се заразив со играва последно време :ROFLMAO:
Od kade go poraca?

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.384
Поени од реакции
1.248
Гледајте на Еуроспорт,овие денови има турнир во Англија,Лејксајд,се собираат сите најдобри пикадо мајстори..Навивам за Мартин Адамс.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Гледајте на Еуроспорт,овие денови има турнир во Англија,Лејксајд,се собираат сите најдобри пикадо мајстори..Навивам за Мартин Адамс.
Same here, добар е Мартин Адамс, криво ми е што на 2-3 пати не успева со последното стрелче да погоди D12 и да комплетира 501 во 3 круга.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom