- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Имам на врата дома и секој ден си пуцам.:bip:
Ја сум толку јак што и кокошките мои ке те тепатИнтересно хоби.Со Mario Gómez скапувавме у стив у клубчето.Првите ден-два се држев,потоа паднав многу во формата и ме пеглаше,ама со потешкотии.
Двајцата му наогавме маани на пикадото,беше лошо наместено,некако не ни лежеше.
Инаку рекорд,крикет, со 12 стрелки завршена партија.Највисок скор 177( 3х20,3х20,3х19).
А на крикет неколку пати имам погодувано со први три стрелки(3х20,3х19,3х18),центари само еднаш имам погодено 6со три стрелки,а по 5 со три стрелки број не им се знае.
Лани цела зима пиев гага од играчи кои мислеа дека се подобри од мене,ама никако не можеа да ме победат.
Od kade go poraca?Се извинувам што активирам стара тема.
Ако сеуште барате електронско пикадо, можите да земите вакво:
![]()
Деновиве си порачав, вчера ми стигна и во ред е. Вршат бесплатна достава во било кој град.
Инаку деновиве се игра PDC World Championship. Се изненадив многу, Phil Taylor и Van Gerwen испаднаа во 1/8. Денеска се играат 1/4 и првиот полуфиналист е Klaasen.
Многу се заразив со играва последно време![]()
Same here, добар е Мартин Адамс, криво ми е што на 2-3 пати не успева со последното стрелче да погоди D12 и да комплетира 501 во 3 круга.Гледајте на Еуроспорт,овие денови има турнир во Англија,Лејксајд,се собираат сите најдобри пикадо мајстори..Навивам за Мартин Адамс.