денеска доаѓам само за сарс и дубиоза остало е срање.пивото шо пари е ?
Цените на сите пива можеш да ги видиш на следниот линк: http://www.najevtino.mk/pivofest
жељко го имам слушано во живо, настапите му се феноменални, е сега неговите песни и музиката на сарс и дубиоза се разликуваат, на дубиоза се шуткавме,за жељко ќе се гушкамеУбо пивото прилепчани . А и скарата уба .
Инаку им благодарам на сите кои ме искапија со пиво и место да го турваја можеа мене да ми го дат, ќе го испиев
Ауу која сила ја имат овие колективците, алал да му е. Одлични беа и САРС:
Жељко ќе напраел вакво лудило. МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ !
Најверојатно ќе одам и третата и четвртата вечер чисто ради друштвото не дека ги слушам многу тие шо ќе настапат тогаш.
И јас во од прилепска штандо седев, ама за ова гратисиве не работеа кај нас. Мало важи, четири кули близначки од по пола метро со чаши (7 мина)Само пофални зборови за Пивофест!
Организација топ, скара топ, гратис грицки на секој чекор, ефтино и ладно пиво (40 денари Даб), келнерки соодветно облечени во униформи за пивски фестивал, одлично поставена бина (чинам дека ова е најголемата бина поставена до сега во Македонија) и пријателски настроени фаци на секој чекор. Освен тоа, огромна површина за луѓе кои сакаат да седнат на маса и да уживаат во вкусот на пивото и скарата. Нормално, со келнер/ки, а не самопослуга. Браво. Скопскиот Пиволенд и квази-фестивалот на пиво во Охрид може пиво да им носат на прилепчани. Секоја чест, одлично си поминав вчера.
И секако, една фотка од прекрасната скара
ПС: За 5 собрани пластични чаши на штандот на Пакомак даваат ваучер за гратис пиво. Значи, човек и (речиси) без пари може да си помине одлично на Пивофест
Ова делува како сериозен портал, браво!
Ти имаш најмалце пиво у чашата што значи дека си сунгерЈас неубо си поминав, цело време ми се лошеше во стомакот се додека не се случи кулминација кај 03 часот проследено со поваќање. Да си ибам глупио се опив пред време...
Иначе Acid убај фотки само малку полево да се сликнеше да имав една за успомен , кај не гледавме од тоа дрвото па и никој не обрна внимание на публика исток..