Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?

Паѓа ли ...рејтингот на партиите?

• Вкупно гласачи
    188

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
селмани доби 150000 гласови а излезеноста беше едвај 40%(???) дали пага рејтингот?????
Селмани доби 150000 гласови благодарениe на aли баба и Гвујо :helou:
А иначе кај смее да падне рејтинг,постојано го дигаат.
Колку пари,толку музика-рејтинг :toe:

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Pa dobro e sto nesto pravea, zasto ako gradea spomenici i smizli , i vojni kako vas daleku ke stignevme
Баш спротивното- барем вмро гледам на што ги троши парите (на споменици нели) па кога ќе излезам у град барем ќе видам нешто на што ќе бидам горд, а инаку треба да бидам горд на милионите што ги направија Бранета и компанија на мојот (и на твојот) грб?????

R

RAYTHEON23

Гостин
биди горд и на милионите од спомениците и лоботомијата по медиумиве

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Точно....но жално.

Точно бидејќи во изминатите неколку години најголемиот приоритет на Груевски и владата на ДПМНЕ, наместо решавање економски проблеми, политичка стабилизација и департизација на државава, е уништувањето на опозицијата, со една единствена цел - непречено егоцентристичко и популистичко владеење.

Жално бидејќии сеуште постојат до даска испрани мозоци на кои уништувањето на опозицијата им е поважно од напредокот на државата. А ни самите не се свесни дека со нивната подршка на овој дебилизам, даваат виза на некоја следна влада да го прави истото.

Ова е и потврда на мојата теза дека Груевски место демократска, прави ДПМНЕ-овска Македонија.
На секоја власт и е цел да се уништи опозицијата и обратно. А ако се сеќавате и Бранко кога се врати во сдс кажа дека ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ МУ Е ДА ГО ТУРНЕ ГРУЈО ОД ВЛАСТ.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Подобро горд на споменици него горд на вискито на сранко и пурите на фр4ко

R

RAYTHEON23

Гостин
На секоја власт и е цел да се уништи опозицијата и обратно. А ако се сеќавате и Бранко кога се врати во сдс кажа дека ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ МУ Е ДА ГО ТУРНЕ ГРУЈО ОД ВЛАСТ.
НЕ...напротив опозицијата треба да биде на некој начин контролор на работата на владата(а и бура на идеи е добра работа-ако се цени најдобрата)...а ние во услови на клинички мртва опозиција стасавме овде:toe:

Подобро горд на споменици него горд на вискито на сранко и пурите на фр4ко
јас од две зла не бирам ни едно така....

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Ако тебе ти се полни срцето да гледаш како некои лежат на пари на сметка на 2 милиони луѓе алал ти вера

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.569
Поени од реакции
289
Od se najmnogu me inspirira i sum najgord na statuata na proektot od Ministerstvoto za Kultura : Praznenje.Prav patriotizam!

Attachments

R

RAYTHEON23

Гостин
Ако тебе ти се полни срцето да гледаш како некои лежат на пари на сметка на 2 милиони луѓе алал ти вера
добро е се разбираме....гледаш и вие се исти само у друга амбалажа....маркетиншки се ориентирани:pos2:

Od se najmnogu me inspirira i sum najgord na statuata na proektot od Ministerstvoto za Kultura : Praznenje.Prav patriotizam!
античко ли е.....а дали античките имале казанче и термостат:pos2:

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
НЕ...напротив опозицијата треба да биде на некој начин контролор на работата на владата(а и бура на идеи е добра работа-ако се цени најдобрата)...а ние во услови на клинички мртва опозиција стасавме овде:toe:
Па види вака - вмро не ја уништи опозицијата колку што ја уништи народот. Ако народот решил да ги уништи ти не можеш народот да го прогласиш за идиот. Обичниот човек го боли ку*от за опозиција ако има што да јаде.

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Шољата беше поставена од сдсовци со што само сакаа да ја прикажат сопствената состојба и не се чудам што се гордееш на ова ремек дело

R

RAYTHEON23

Гостин
Па види вака - вмро не ја уништи опозицијата колку што ја уништи народот. Ако народот решил да ги уништи ти не можеш народот да го прогласиш за идиот. Обичниот човек го боли ку*от за опозиција ако има што да јаде.
и да гледа рекламни спотови....тоа е како да имаш сонце ама да не можеш да се сончаш.......од магла:toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
На секоја власт цел треба да и биде да преку нејзините дела во дадениот мандат ги убеди гласачите да повторно и укажат доверба.

Уништувањето на опозицијата спаѓа во некои други категории.

А опозизија ко опозиција мора да јаде по малку бурек, да ги лови грешките и да критикува......друго и нема што да прави...

Kajgana Shop

На врв Bottom