- Член од
- 20 јуни 2011
- Мислења
- 192
- Поени од реакции
- 13
Дали има некој патувано со траект да каже некое искуство,од каде до каде патувал колкава била цената и др.
Широк поим е тоа.За траекти се сметаат и оние кои тераат 15мин и имаш траекти за 15 сати и нагоре.Дали има некој патувано со траект да каже некое искуство,од каде до каде патувал колкава била цената и др.
абе не можеш во траект 103 денаИмаш различни патувања , ѕирни тука http://www.europecruises.com/
а мене највеќе ми се допаѓа патувањето околуѕ светот, се тргнува од соутемптон , трае 103 дена , види на нет
..а инаце не сум бил на тоа , само звучи неверојатно хаха
На тоа мислевабе не можеш во траект 103 дена
тоа можеш само на некој крузер
пат околу светот на крузерот Queen Elizabeth - 111 дена
па всушност и не е такаНа тоа мислев
иначе порано беше 103 дена , ама сега е повеќе
како и да е , се плаќа 10000 фунти по човек , ама нормално , све е all-inc![]()
хмм , јас поинаку имам читано , ама добро нема врска , а од каде ги знаеш овие работи толку детално ?па всушност и не е така
вклучени ти се само 5 оброци во текот на денот и пијалок со ручекот и вечерата
сите останати пијалоци си ги плаќаш
екскурзиите кај што застанува бродот пак сам си ги плаќаш..........
за 2012 год поаѓа на 8 јануари од Хамбург а се враќа на 28.04
кабина без никакво прозорче ти е 22151 долар по човек, ако сакаш едно мало бедно прозорче цената е 27311, со балкон 29431 а апартман 57432 долари
на оваа цена имаш плус 9 долари од ден за гориво (максимум 300 долари), пристанишни такси осигурување и ред други ситници
сум пловела со нивхмм , јас поинаку имам читано , ама добро нема врска , а од каде ги знаеш овие работи толку детално ?
финосум пловела со нив
не на пат околу светот, ама на пократко крстарење![]()
грчки острови и египетфино
кое крстарење ако не е тајна![]()
одговоренофино , ти оставив подетални прашања во приватна порака , ѕирни ги ако сакаш и одговори ми![]()