Free shop не е комерцијална парфимерија лесно достапна во центарот на градовите.2014 е излезен BDC, во фри шопот во Грција го има со години.
Parfum не ни вреди за повеќе пари од EDP, кој патем и нема некоја трајност.
Многу и луѓе од Македонија парфемите си ги купуваат од Фри шоп. Можеше лесно да се најде и да се проба.Free shop не е комерцијална парфимерија лесно достапна во центарот на градовите.
Parfum трае 1.5- 2h повеќе од EDP и мириса многу подобро
Со години не држат веќе Chanel. Од скоро почнаа Анабела.За овој станува збор? аКо да купен е од Шатци 5-6 година е стар, иначе од 2010 тоалетна, парфемот е од 2014
Прегледај го приврзокот 256478
Со години не држат веќе Chanel. Од скоро почнаа Анабела.
Не ја знам страната, но Dior Homme Sport > Dior Homme Cologne. Идеален е за вечерните часови во летен период.![]()
DIOR Homme Cologne EDC - fragrance.mk
Dior Homme Cologne е најавен како едноставен, природен и софистициран. Во составот има цитрусни, цветни и мошусни акорди. Francois Demachy ја формулира композицијата со скапоцени суровини од калабриски бергамот, италијански грејпфрут и сензуален мошус. Мирисот дава чувство на чисто и свежо.www.fragrance.mk
Legit е странава?
Сакам да го порачам парфемов, има добри коментари овде и по интернетов за овај.
Уфф ништо од овие не ми се допаѓа сем The One, The One трае 6h + ако е EDP, али не проектира.Zdravo dechki.. se mislam pomegju Givenchy play, Versace Eros, Aqua di Gio i The one na D&G... sovet za traenje, miris?
@Psyside
Sent from my SM-N960F using Tapatalk