Парагвај - Шпанија | 1/4 финале | 03.07.2010 |

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Paraguay: Villar; Alcaraz, Da Silva, Rodriguez, Veron; Caceres, Riveros, Barreto, Santana, Cardozo, N. Valdez.
Spain: Casillas; Puyol, Pique, Ramos, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta; Torres, Villa.

Vamos Espana! :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Само нека има добар фудбал и да видиме повеќе голови :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Vamos Larisa !!! :vozbud:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Kolku ke mi e merak dapobedi pargvaj
So vakov sudija spanija ako ne pobedi ne znam koga ke pobedi ako ne prviot golke bidi od penal ili ke jadat crven paragvaj :smir:
ete i sega cist gol nemu priznaa na paragvaj :kesa:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Ja сјеба судијата утакмицата...ама нека помини Шпанија во 1/2 финале, е таму незнам што ќе им напраат :):)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Каде тоа ја сјебал судијата ? Чист офсајд беше оној гол на Парагвај, зашто Кардозо, кој беше во офсајд, влијаеше во понатамошниот тек на акцијата, без разлика што немаше контакт со топката, ова ти е исто кога играч во пасивен офсајд го маркира голманот, и тогаш судиите имаат право за санкција на офсајд.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Каде тоа ја сјебал судијата ? Чист офсајд беше оној гол на Парагвај, зашто Кардозо, кој беше во офсајд, влијаеше во понатамошниот тек на акцијата, без разлика што немаше контакт со топката, ова ти е исто кога играч во пасивен офсајд го маркира голманот, и тогаш судиите имаат право за санкција на офсајд.
да да ако ти текнува на супер купот на Италија Интер и Лацио, кога Милито даде гол Ето беше во пасивен и му го поништија, иако не играше со топката..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
да да ако ти текнува на супер купот на Италија Интер и Лацио, кога Милито даде гол Ето беше во пасивен и му го поништија, иако не играше со топката..
Баш на таа ситуација и мислев, затоа и тоа ко пример го дадов. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Незнам дали влијаеше, чоекот нит ја удри топката со глава, па да му ја намести на Валдез. Но ете ко што викаш ти влијаел во акцијата. Можно е, но требаше судијата малце да остави слобода и да види кај ќе стигни топката. Пасивен офсајд мислам дека се вика тоа :)

Нема везе, се случија многу грешки на светското, да е само оваа добро ќе беше :)

--- надополнето ---

Ете пенал и правдата е задоволена :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Тоооо бе мајсторе !!!! Цела сезона нигде те немаше, коа највише требаше ја спаси Шпанија !!!!

--- надополнето ---

Нов пенал ОМГ ОМГ ОМГ

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Суров е фудбалот, суров ...

B

boki10messi

Гостин
Малку подранија со изведување на пенали.

Kajgana Shop

На врв Bottom