Пак сањам F8

• Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
DuFFy напиша:
Јас имам сонувано Кантер..како сите ги тепам и сум несопирлив со тоа снајперот :):):) и можда некогаш Дота така некој стратегии и легендарни бегања(спасувања)..
:pos::pos: Ама признај со мене у тим такви бегања се случуваат....Ти текнуе Џек во саботата со Зевс :pos: :pos:

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
ja ne sum sanjal igri ali..na vremeto koga igrav kanter 25 casa dnevno ke zatvorev oci i mi se pojavuvase stazata kristalno cista :)

Член од
17 март 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
ej za toj so vice site so helikopterceto mislijata!!! Kako ne si mozel taa da ja pomines!!! Taa e najlesna misija aloooo!! =))) aj aj nema veze!!=)A da vi kazam otkako pocnav ogame nikako da zaspijam!! hehehe

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Jas porano ja sannjav WarCraft katapulti mi idea po skali pa heroi sanjav.

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
ja sanjav kako tepam na super mario i kao sum se fatila so toj tipot so sama go kreirav na SIMS 2

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Jas gi sonuvam site igri skoro so gi igram mnogu im flevam u film izgleda... posledna ja sonuvav silkroad :) inache to ko epilepsija se vodi nesto. Mnogu teski sonovi imav so delta force kecot posto so taa bezveznata grafika ako pukash nekoj na 100+ metra treba da pogodish u eden pixel za da go skinesh, e tuka kolku teski sonista sum imal..ama koncentracija 200 nisanis u toa tockata i nikako da go ubiesh... dobro posle toa mi se najde i za kanter :)

BabyGirl^^^ напиша:
ja sanjav kako tepam na super mario i kao sum se fatila so toj tipot so sama go kreirav na SIMS 2
Lele zabegano devojce :lud:

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
za SPlinter Cell Chaos Theory ..kako ja najdov za 40$ u Jugoton i gi ubiv prodavacite za da ja zeam igrata i posle otidov doma i pred da ja staam u PC se razbudiv... aaaa da! imav kosmar kako sum toj tipot od Silent Hill 4!!! lele pojeziv son neam igrano(sanjano)...slednoto utro stanav i prodolziv od kaj so zastanav i za 6 saati ja svrtev

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тест драјв како ја сјебувам колата со 250 на саат (Ламборџини Галардо :() у камион и цајкани казна 50000 $

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
менаџер многу пати сум ја сонувал.коа се будев трчав на компјутер да играм.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Сега ми текна.. Delta Force 1. Имаше една стаза што никако не можев да ја пројдам, а нејќев со шифри да играм, и два дена по ред ја сонував, си правев тактики, ова-она.. третиот ден ја пројдов благодарение на една од тактиките во сонот :)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ја имам сонувано само Quake 3 Arena!Али со сите ефекти а јас играв со Хантер,нормално!:wink:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
RealGirL напиша:
Ја имам сонувано само Quake 3 Arena!Али со сите ефекти а јас играв со Хантер,нормално!:wink:
Да не е тоа у времето коа игравме во ентернет тогаш коа се чудеше кој е тој Sexy_boi кој те кине цело време :pos:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Mac)) напиша:
Да не е тоа у времето коа игравме во ентернет тогаш коа се чудеше кој е тој Sexy_boi кој те кине цело време :pos:
Тогаш не бев во добра форма не мрчи!:vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Пред некој ден ја сањав NFS CARBON со оноа почетното филмче и наместо тој типацот сум јас:pos: лелеле филмои 300 го преработив клипчето и си напраив по мој тертеп

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не знам од кај искочи пред некој ден ама...Prince of Persia и тоа задњиот дел еј...
Dark Prince (ова нов ник да ми биде а?:))

Kajgana Shop

На врв Bottom