Продавам Nokia 6600, со мемориска картичка 32MB. Не и работи џојстикот на лево (само на лево!!! на другите три страни работи).
Цена: 1600 денари
цената не е фиксна
Случајно да не има некој Нокиа 6600 за продавање?
Ако се продава само ГПС-от, пиши цена пп!:smir:Продавам SE P1i во одлична состојба, со GPS рисивер Sirf Star III и кутија. 10000 ден.
Cena na iphone ?Htc Diamond Imam Samo Upotrebuvano Edna Nedela(1 god garancija) 270 Evra.
Iphone 3g Bel Imam, Upotrebuvan Mnogu Malku, Cena ti Kazav, Nov Nema.
Touch HD Nemam.
N82 250 Evra so 1 God Garancija.
9500Продавам SE P1i во одлична состојба, со GPS рисивер Sirf Star III и кутија. 10000 ден.
Колку е користен ?Продавам SE P1i во одлична состојба, со GPS рисивер Sirf Star III и кутија. 10000 ден.
Незнам точно пошто сум втор газда ама не е многу. Топ е сочуван.Колку е користен ?
![]()
LG KC550 цена: 7400 денари
нов е или ? пиши ...
Кажи цена за нокиата 6650 ... успут пиши и за другиве телефони цени :helou:Eve sto nudam ja:
Alcatel Onte Touch 501, ne otvoran, ne servisiran ne flesiran ne dekodiran ispraven raboti....
Ericsson T39m ne otvoran, so extra range antena !, ne servisiran ne flesiran ne dekodiran ispraven raboti, nova baterija, USB kabel, stalak za na biro, originalen polnac i kutija duri....
Nokia 6650 ... ne otvoran ne servisiran, ispraven raboti itn...
Siemens AX72, ispraven, komplet so Kamera, USB kabel.
E pa ako nekoj saka neka poveli....
Да нов е неотпакуван со гаранција цела година од денот кога ке го купиш :helou: Пиши ми на приватна порака ако си за купување ке се договориме подобро таму