ПОДАРУВАМ

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Анатомија на сите домашни животни,книга како нова.
голем формат,тврд повез,секој дел со слики,над 300 страни.

ЕПИЛЕПСИЈА - КНИГА се за оваа болест.

1-ПРОБИОТИЦИ -книга 300стр од домашни автори
2- КАНАБИС И ХЕРОИН од Др.Јовев
3- ВИНИЦА хронологија - се за Виница - (нај) голема книга

кој прв-6во1Picture 3456.jpg Picture 3458.jpg Picture 3457.jpg +4

Picture 3459.jpg предност да им дадеме на дамите,24часа бар.

Picture 3468.jpg .Picture 3469.jpg воопшто најдобар француски роман 720 стр.дејство во Италија во 19век прва половина.

кога бев зелен и млад возев разни аута и сега што правиме со овој филтер за ваздух што ми останал нов во кутија на која пишува.Рено 4,Рено6,Рено8,Рено10,..
Рено Мајор,Рено Флориде,Рено Каравеле и т.н. , му треба на некој?

slika -
razglednica od fudbalski klub Vardar od pred zemjotresot vo crveni beli dresovi, istata e i pecatena so pesnata More sokol pie voda na Vardarot,t.s. sluzi i kako gramafonska ploca.

Слика6254[1].jpg za vistinata na Bolgarskata vojska,posle 9 septemvri.... za nivnata herojska 1 armija , za teskite borbi i zazemanjeto na Kocani,Stip,Veles,Nis,,,Skopje,
za nivniot osloboditelen pohod niz tri drzavi Jugo,Ungarija,Avstrija, za borbite na Stracin i Drava i za onie duri pod Alpite.Na Bugarski jazik(pecatena vo mal tiraz.)

Подарувам 5 вреќи облека за 2, 3 годишна возраст. Можете и пп да пишете, пред да ги носам во Црвен Крст.

Подарувам 5 вреќи облека за 2, 3 годишна возраст. Можете и пп да пишете, пред да ги носам во Црвен Крст.
Носи ги у црвен крст да не се карам со тебе ....Секогаш приоритет нека ти биде Црвен Крст ....Ќе помогнеш така ем на совест си мирен за добро дело .... Облека стара и кујниче старо подарив јас ...;):)

Носи ги у црвен крст да не се карам со тебе ....Секогаш приоритет нека ти биде Црвен Крст ....Ќе помогнеш така ем на совест си мирен за добро дело .... Облека стара и кујниче старо подарив јас ...;):)
изгледа само на мене ми имаат вратено два пати облека од црвен крст со објаснување дека сум требала да ги организирам во посебни кутии една маици кратки ракави една маици долги ракави една панталони кратки летни една долги зимски една јакни лесни една јакни.....ги однесов во домот за деца без родители пресреќни беа

изгледа само на мене ми имаат вратено два пати облека од црвен крст со објаснување дека сум требала да ги организирам во посебни кутии една маици кратки ракави една маици долги ракави една панталони кратки летни една долги зимски една јакни лесни една јакни.....ги однесов во домот за деца без родители пресреќни беа
Си ги фатил на лева нога:LOL:Кај и да е поубаво да ги реискористат и да му се најде на некој.Кујничево мене од дома ми го зедоа,тоес на некоја невладина сврти ја број соработка и се организираа.Сочувано.Преку 20 години моиве ја имаа ...А сакаа да ја џитнат .

Мене ми вратија облека од децата со образложение дека треба да приложам потврда од хемиско чистење. Од тогаш ги носам во народна кујна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom