Инбох .... Може слики каква е чко АнчоЕПИЛЕПСИЈА - КНИГА се за оваа болест.
Носи ги у црвен крст да не се карам со тебе ....Секогаш приоритет нека ти биде Црвен Крст ....Ќе помогнеш така ем на совест си мирен за добро дело .... Облека стара и кујниче старо подарив јас ...Подарувам 5 вреќи облека за 2, 3 годишна возраст. Можете и пп да пишете, пред да ги носам во Црвен Крст.
изгледа само на мене ми имаат вратено два пати облека од црвен крст со објаснување дека сум требала да ги организирам во посебни кутии една маици кратки ракави една маици долги ракави една панталони кратки летни една долги зимски една јакни лесни една јакни.....ги однесов во домот за деца без родители пресреќни беаНоси ги у црвен крст да не се карам со тебе ....Секогаш приоритет нека ти биде Црвен Крст ....Ќе помогнеш така ем на совест си мирен за добро дело .... Облека стара и кујниче старо подарив јас ...![]()
Си ги фатил на лева ногаизгледа само на мене ми имаат вратено два пати облека од црвен крст со објаснување дека сум требала да ги организирам во посебни кутии една маици кратки ракави една маици долги ракави една панталони кратки летни една долги зимски една јакни лесни една јакни.....ги однесов во домот за деца без родители пресреќни беа
Мене ми вратија облека од децата со образложение дека треба да приложам потврда од хемиско чистење. Од тогаш ги носам во народна кујна...изгледа само на мене ми имаат вратено два пати облека од црвен крст со објаснување дека сум требала да ги организирам во посебни кутии една маици кратки ракави една маици долги ракави една панталони кратки летни една долги зимски една јакни лесни една јакни.....ги однесов во домот за деца без родители пресреќни беа