Како може да ја направам правилна сликата освен да одам на сликање ? ...со кој програм ?Ти си единствен носител на зелената карта.
ПС. Мислам дека си згрешил со фотошопот.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 06:10 ---
Не јас не ја едитирав во фотошоп,тука само ја намалив резолуцијата и после со picasa ја исеков на 600x600,иначе ни ја развлекував ни ништо,и мислам не е толку битна сликата,ако те извлечат може ради сликата да не ти ја доделат не ми се веруваТи си единствен носител на зелената карта.
ПС. Мислам дека си згрешил со фотошопот.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 06:10 ---
Според правилата сликата мора да биде највеќе 6 месеци стара.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 06:22 ---
Зависи кога ке ти го закажат интервјуто.... како што сум читал досега сите интервјуа се од Август па до Октомври.
Таму на интервјуто се договара до кога најкасно мора да се влезе во Сад.
За сето ова не сум сигурен најдоборо прочитај овде. Таму ке ги најдеш сите одговори.
Сликата мора да биде на бела позадина, и без никакви сенки направени од уши, муцка и такви работи ако ме сваќаш.Како може да ја направам правилна сликата освен да одам на сликање ? ...со кој програм ?
Не јас не ја едитирав во фотошоп,тука само ја намалив резолуцијата и после со picasa ја исеков на 600x600,иначе ни ја развлекував ни ништо,и мислам не е толку битна сликата,ако те извлечат може ради сликата да не ти ја доделат не ми се верува
Се сликаше некој да ми каже каде е најевтино?
И што е ова 200 денари за една слика во електронска форма...
Za 100 denari slikat vo Strumica, baska 3-4 ti davaat, sredeni plus 600x600 i pomali tamu neznam kolku bese vo kilobajti.Ај и тука:
Остај Струмица, за Скопје ме интересираZa 100 denari slikat vo Strumica, baska 3-4 ti davaat, sredeni plus 600x600 i pomali tamu neznam kolku bese vo kilobajti.
Поентата со сликањето е сликата да е 600*600 и да нема никакви СЕНКИ на сликата и нормално да не е фотошопирана.Ај баш кажете кај би се сликал у Скопјето за евтини пари? Ако имам пријател со профи апарат би можел тој да ме слика или сепак има опасност да се заебе сликата гадно?
За зелена незнам, ама ж`тата шо ја добив, одамна замина. Ако има некој отпојќе, нека се пријавидоби ли некој зелена ?
доби ли некој зелена ?