Отварање на Б2 - новиот клуб во Скопје

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
teskine seljacista-obezbeduvanjeto biraat koj ke pustat a koj ne i na kraj diskotekata puna so nivnite debilni drugarcinjha

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
RealGirL напиша:
teskine seljacista-obezbeduvanjeto biraat koj ke pustat a koj ne i na kraj diskotekata puna so nivnite debilni drugarcinjha
:bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip:
nice

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.471
Поени од реакции
7.923
Insane јас и ти како бааги дебилни дечишта, таман сме за внатре, само да се облечеме у рииплееј, лилееејј.
:pos: :pos: :pos:
Aман бре до кога ќе се треската на вакви дебилни места и на такви тапа забави? :lud:

Нен погоре се пожали дека само саат и пол е забавата таму, ее брачко дојди на жур организиран од диџитал денс или од днб.цом.мк (првите се психоделични а вториве се драм ен бејс) па да видиш што е журка. Е ако не можеш да ги слушаш овие музики, не знам кај да те упатам да се журкаш. Жал ми е...

Nen

Член од
13 април 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
Jas sum zensko... :eek:)
Od toa B2 mi e smaceno, kako sto rekovte pogore, debilite na vrata biraat koj ke vleze i pola disko e polno so kreteni... Loso...
Tonchie, jas sum za tamu, ama nema drustvo, ke treba na vas da vi se zakacam...

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Sum bila nekolku pati, no ne mi e ubavo. Ne se osekam prijatno i zurkite bas ne im se naj, naj/:). A so obezbeduvanjeto ( ako moze da se narece obezbeduvanje, poveke mi licat na vratari, na devojkite sto vleguvaat im otvaraat vrata a maski potesko pustaat.) voopsto nemame problem.
Nikogas ne plakame vlez i nikoj nisto ne ni rekol:pipi:

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
kikiki напиша:
Sum bila nekolku pati, no ne mi e ubavo. Ne se osekam prijatno i zurkite bas ne im se naj, naj/:). A so obezbeduvanjeto ( ako moze da se narece obezbeduvanje, poveke mi licat na vratari, na devojkite sto vleguvaat im otvaraat vrata a maski potesko pustaat.) voopsto nemame problem.
Nikogas ne plakame vlez i nikoj nisto ne ni rekol:pipi:
А бе вие изглеа убавици сте цело друштво -)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Очекував повеќе од Б2 али чим го видов Прке се ми беше јасно...имам само една порака до Б2 ,наскоро се отвара Колосеум :zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom