M
Macedonian-Sun
Гостин
,,,,Па навалете. ,,,,
,,,zhivo me interesira koga ke navalat ,,,kako i za kogo ke se odluchish,,,,
Кој чека дочека
,,,,Па навалете. ,,,,
,,,zhivo me interesira koga ke navalat ,,,kako i za kogo ke se odluchish,,,,
Бреј ич да немало сериозни дечки. Сите само секс и ништо друго не сакат. Цццц. Разочарувачки
Па навалете.
Имам слики на Facebook.com името е vesna.veselinova
Тој сум... само незнам јас шо ќе добијам.Незнам как да го напишам огласот па викам ај во општи муабети. Сакам да запознам партнер овде кој е за сериозна врска. За сите подетални информации за мене пишете ми во сандаче.
Интелигентен, не постар од 28 години, сам, без деца, љубезен, откачен, трудољубљив, нежен, романтичен и згоден дечко
Ете тоа се критериумите.
Па навалете.
Пиши ми на сандачеТој сум... само незнам јас шо ќе добијам.
Прати ми кратка твоја биографија со неколку слики и мотивационо писмо. Доколку сум заинтересиран ќе те викнам на интервју.
Такви какви што бараш во описот се ептен ретки. А и да се погоди некој таков, зборовите "сериозна врска" ќе го натераат да не се јави на огласот. Не дека нема машки што не сакаат сериозна врска, има доста што сакаат, ама не со било кого. Не можеш да бараш сериозна врска со некого што уште не си го запознала. Да бараш сериозна врска со некого од самиот почеток делува ептен исфорсирано. Треба да оставиш работите да си течат по природен тек. Најди си некој, фати се со него, биди со него некое време. Ако не иде работата, раскинете. Ако иде, тоа понатаму самото ќе си прерасне во сериозна врска.
Али добро, нека ти седи вака огласот, може ќе се упеца некој
Ја кога би дал оглас, тоа би гласело некако вака: "Барам девојка што е расположена прво едно кафе да се напиеме, па после да видиме како ќе се одвива ситуацијата."
Белгиец сакаш а? Јас може оште подобра понуда да ти доставам..Ајмо народе, кој е расположен да биде белгиски зет домазет и секое сабајле вафли да јаде, навалете
Што оглас ќе да беше ова...не е запазен принципот понуда-побарувачка. Само побарувачка наведена.
Веселинова, може ли вака? Јас тебе Македонец да ти најдам, ти мене Белгиец, што велиш, а?