Осамени срца (Огласи за запознавање)

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Девојче нели си ти во Белгија колку што можам да се сетам од една тема?
Или планираш момакот да го носиш таму? Барем кажи им дека се работи за “работа у странство“

M

Macedonian-Sun

Гостин
Девојче нели си ти во Белгија колку што можам да се сетам од една тема?
Или планираш момакот да го носиш таму? Барем кажи им дека се работи за “работа у странство“
Да. Ако испадни сериозна врската. Се запознаеме на лето тогаш ќе го земам овде или че дојдам во МКД. Зависи.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Колку треба да си очаен да пуштиш оглас и да чекаш некој да се јави?
Ти девојче од каде ке бидеш сигурна дека доколку некој те исконтактира е таков како што ти се прикажува?
Од кај знаеш кој се крие од другата страна на мониторот?А?
Убаво кажаа претходно.Излези надвор и потруди се да пронајдеш партнер а не вака.
Ама да не ти солам памет,со срека нека ти е.Па ако бидне нешто сериозно да викаш на свадба :icon_mrgr:

M

Macedonian-Sun

Гостин
Колку треба да си очаен да пуштиш оглас и да чекаш некој да се јави?
Ти девојче од каде ке бидеш сигурна дека доколку некој те исконтактира е таков како што ти се прикажува?
Од кај знаеш кој се крие од другата страна на мониторот?А?
Убаво кажаа претходно.Излези надвор и потруди се да пронајдеш партнер а не вака.
Ама да не ти солам памет,со срека нека ти е.Па ако бидне нешто сериозно да викаш на свадба :icon_mrgr:

Па ти незнаеш дека познавам жена која си го најде мажот на Интернет. Па ако незнам кој е тој од другата страна има скајп можеме да збориме па да се видиме и во живо. Не се секирај за проценување на карактери сум експерт. Фала ти на советот. Но во реалниот свет ми оди потешко отколку вака. Сепак ако биди нешто пак во живо ќе сум со партнерот несакам цел живот на скајп да се гледаме :) ќе викам на свадба не се сеќирајте :)

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
ОК, извини, веројатно си дозволила ептен да те фати менталитетот што го имаат таму во Белгија или каде и да е.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Незнам как да го напишам огласот па викам ај во општи муабети. Сакам да запознам партнер овде кој е за сериозна врска. За сите подетални информации за мене пишете ми во сандаче.

Интелигентен, не постар од 28 години, сам, без деца, љубезен, откачен, трудољубљив, нежен, романтичен и згоден дечко :)
Ете тоа се критериумите.

Па навалете. :)
Пробај тука. Само ти треба англиски да знаеш.

R

Randy

Гостин
За пријател ми е постов (ај тој нека даде детален опис).

Змејко и ела овде види може ќе му најдиме некоја невеста на посвоеникот твој. Имаш големи шанси за успех.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Бреј ич да немало сериозни дечки. Сите само секс и ништо друго не сакат. Цццц. Разочарувачки

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Кога реков не знаеме што нудиш, мислев: стави слики да знаеме дали сме заинтересирани. Така оди тоа со огласи преку интернет.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.679
Поени од реакции
31.612
,,,,Па навалете. :),,,,
:icon_mrgr: ,,,zhivo me interesira koga ke navalat ,,,kako i za kogo ke se odluchish,,,,:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom