Општи дискусии за ТВ серии

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.540
Поени од реакции
4.019
Ја гледа некој смешкава наречена Lioness?

Првата сезона супер почна и солидно се држеше до крај. Вторава сезона ми иде да и врзам еден шамар на Зое Салдана. Lioness my ass, нема епизода каде што не плаче и вреска затоа што нема што паметно да каже. Очај, а у прва сезона ќе ја споредував со Кери од Хоумленд. :facepalm:
Ја загледав интересна е и сплеткана,не е лоша,дури и сметам дека вторава сезона е можеби подобра од првата.
Ликот на Салдана се обидува да го балансира приватниот и професионалниот живот сепак има многу деликатна и одговорна работа каде што одлучува за многу животи.
Добро е што само она не ја носи серијата има и други интересни ликови.
Баш ме интересира како ќе заврши новава "лавица" од вторава сезона.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.424
Поени од реакции
17.747
Ја гледа некој смешкава наречена Lioness?

Првата сезона супер почна и солидно се држеше до крај. Вторава сезона ми иде да и врзам еден шамар на Зое Салдана. Lioness my ass, нема епизода каде што не плаче и вреска затоа што нема што паметно да каже. Очај, а у прва сезона ќе ја споредував со Кери од Хоумленд. :facepalm:
Само што ја завршив прва сезона и сосема солидна серија, што знам. Од оние серии кои и да пропуштиш нешто, ок, нема проблем, ама секако ќе ја изгледаш.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Не знам, некако насловот не ми одговара на ликот на Салдана. Сите имаат приватен живот да му ебам мајката, лавицата се уби од плачење и врескање.

Anyway, Dune: Prophecy, искочи вчера, се надевам нема да разочара.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Dune: Prophecy некако како да го нема тој филинг од филмовите, ќе видиме како ќе се развива понатаму.

Него ретко наоѓам нешто ново за гледање а уште поретко давам сугестии на форумов, ама доколку трошите премногу време на серии и немате појма што да гледате следно а сакате нешто различно - Exit е добра, луда норвешка серија што ја открив во последно време. 3 сезони од почеток до крај, а и крајот беше задоволителен.

Kajgana Shop

На врв Bottom