Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 март 2008
Мислења
261
Поени од реакции
10
Нормално се продолжува договорот:)

Он.нет ти е на нецели 6 минути пешки од дома, ако не ми веруваш отиди и прашај:)

Абе договорот не се продолжува туку мигрира у нов договор!! Кажав подоле! Да не дојде до забуна :baeh:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Абе каков нов договор бе. Си фурам до Декември после ги откачуем и нит и T-Home за телефон. Ќе си зеам број од Космофон за фиксна линија и кабелски интернет и ќе си уживам :)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
ОФФ нет пуштете 30GB и на WADSL не се циганчете, кој ве извади од бедови уште ли не ви текнува... :drk:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.414
Абе уште ги нема новите СОЛО6, СОЛО30 пакети, па од 15 август требаше официјално да ги има?!?

http://biz.on.net.mk/node/356

Уште нема ништо ново...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.414
Уште испод тезга ги шиткаат, ццццццццц

Абе камо на сајтот, јасно и гласно, што е како е, не сега ќе туткаат ќе префрлаат, па после ќе ти кажат, ами такви ни се договорите, што да ти правиме.

С

Спенсер

Гостин
еве официјално

татко ми беше да плаќа,па ова му го дале,е незнам дали да се префрлам на 10мбит, видете доле,
договор на 1год

Член од
22 јуни 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Вртат муабети дека од 1ви Октомври ке пуштале и на WADSL 30ГБ, договори можеле да се потпишуваат од следната недела.

p.s Јас бев уште вчера ги прашав, ми рекоа: Господине кој ти рекол тој да ти стави. хехе шо не ќе видиш од но нет.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Вртат муабети дека од 1ви Октомври ке пуштале и на WADSL 30ГБ, договори можеле да се потпишуваат од следната недела.

p.s Јас бев уште вчера ги прашав, ми рекоа: Господине кој ти рекол тој да ти стави. хехе шо не ќе видиш од но нет.
кога ќе почнете со рибарскиве приказни, што да ти кажам.Кога немате ништо попаметно да кажете не кажувајте

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
кога ќе почнете со рибарскиве приказни, што да ти кажам.Кога немате ништо попаметно да кажете не кажувајте
Каде е достапна последната услуга од флаерот? Сеуште само корисници во и околу Центар можат да ја земат услугата или не?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Дај бе да им се плукнам, уште го користат она селсконо со доплата :toe:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Нормално се продолжува договорот:)

Он.нет ти е на нецели 6 минути пешки од дома, ако не ми веруваш отиди и прашај:)
Добро де, секако ќе отидев, мислев некој во моментот ќе се најде да каже. И се најде :)

Како и да е, не ми одговара. Уште 1 година кај овие, не. Чекам да пројде декември и ќе се префрлам на нешто друго.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Каде е достапна последната услуга од флаерот? Сеуште само корисници во и околу Центар можат да ја земат услугата или не?[/quote]

кога било достапно ова само во центар???
услугата ДУО може да се користи во цело скопје се разбира ако има техничка можност за поставување АДСЛ.Ако телеком те одбие за нивниот АДСЛ тогаш и онтел ќе те одбие, поради тоа што се користи истиот кабел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom