Не мислам дека соодветно се транспортираат за да ризикуваш. Сигурно немаат посебни услови (влажност и температура) поголемиот број од доставувачите.Има ли онлајн продавници што вршат испорака на пури кај нас во државата и какво искуство имате со купување?
Незнам. Затоа направив тема за дискусија. Кој продавници испорачуват во македонија и дали некој има купуваноНе мислам дека соодветно се транспортираат за да ризикуваш. Сигурно немаат посебни услови (влажност и температура) поголемиот број од доставувачите.
Слични и јас ова комбо сакам да го купам ама нема достава...незнам дали преку некој провајдер што испорачува пратки од америка може да се испорача или што како...Пошто сме задња дупка на свирало да врши некој испорака нема имаш опција да ти ги некој нарача каде што вршат испорака па да ти ги пратат преку пошта ама спреми се за царина зависно колку планираш.Од мое искуство ми испратија пакет во кој беше хјумидор и десет пури 5x Romeo Juliete и 5x Моntehristo стигнаа ама 5x Montehristo ги немаше и се гледаше дека е отваран пакетот тоа беше 2022 некаде Март Април.
нема нит провајдер нит ништо имаш две опции некој ако доаѓа од САД или да ти ги пратат преку пошта USPS.Cigar international i JR Cigars забрави ги за овдеСлични и јас ова комбо сакам да го купам ама нема достава...незнам дали преку некој провајдер што испорачува пратки од америка може да се испорача или што како...
Blue Chip Combo #20 - Cigars International
These brands are industry purebreds, no doubt, their pedigree is well-cemented. There hasn’t been a lineup with this much talent since the murderer’s row Yankees, and when you factor in my 76% savings it’s a bona fide grand slam of a deal. Not only will you receive 20 of the most delectable...www.cigarsinternational.com
А ова го имам најдено незнам колку е точно. Има ли шанси да ми ги испорачат со ова?нема нит провајдер нит ништо имаш две опции некој ако доаѓа од САД или да ти ги пратат преку пошта USPS.Cigar international i JR Cigars забрави ги за овде