D
dystopian
Гостин
Скорсезе и браќата Коен!
Зависи од филмот. Пример, Шиндлеровата Листа на Спилберг е ремек-дело, за разлика од ѓубрето Индијана Џонс и Кралството на Кристалниот ЧерепОд толку многу талентирани и автентични режисери, кога ќе слушнам дека некој му се восхитува на Спилберг, Лукас и тие некои нивни клонови... се прашувам, како воопшто некој може да ги разликува?!
Особено на нешто јако е бил додека го правел Pi.Дарен Арнофски не знам на што дрога е, ама филмовите му се fucking awesome
mene mi e omilen spilberg a ako pogledne s od po blisku i po dobro se razlikuvaat lukas ima po gusta kosa i ne nosi sekogas naocari pobaraj na guglОд толку многу талентирани и автентични режисери, кога ќе слушнам дека некој му се восхитува на Спилберг, Лукас и тие некои нивни клонови... се прашувам, како воопшто некој може да ги разликува?!
i vo kosata ne se bas isti;-)mene mi e omilen spilberg a ako pogledne s od po blisku i po dobro se razlikuvaat lukas ima po gusta kosa i ne nosi sekogas naocari pobaraj na gugl
Ако притропаш уште малку глупости по темиве и поодиш оф топик, бан не ти бега.mene mi e omilen spilberg a ako pogledne s od po blisku i po dobro se razlikuvaat lukas ima po gusta kosa i ne nosi sekogas naocari pobaraj na gugl
--- надополнето: Dec 10, 2011 12:34 PM ---
i vo kosata ne se bas isti;-)