Омилен пост на Сунѓерот Боб

M

Moon Child

Гостин
Мене ме интересира чие алтер его е.
Дека неможе да е онаков неможе. Туку кој екс член ремети зад никот на Сунгерот не ми е јасно.
Затоа не го перцепирам. Знам дека некој се заебава.

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
А заш да не може да е таков има секакви ликови. Дефинитивно не е трол, тврдам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не е трол, не може да е толку константен трол. Работата е што има секакви. :) некои се ок некои не се. :)
Не, не, види. Баш по константноста се познава. Знаеш, да беше човек без агенда туку онака што си постира, ќе имаше промени во неговото однесување. Секој се менува, без разлика каков и да е човек. Прима влијанија од други, менува малце стил, менува размислување и тн. Ама не сунгеров. Сунгеров од моментот кога е дојден на форумов е ист. Исти постови, исти размислувања, све исто. Јас сметам дека намерно има генерирано таква личност која ќе им биде одбивна на сите. И намерно се прави дека го сака тоа што у реален живот го мрази, за од внатре да го оцрни. Не можам да тврдам за тоа зашто го прави ова, ама веројатно е личност која има бајаги слободно време, па тоа слободно време го користи со тоа што се информира за актуелните случувања и си го храни ова алтер-его, а се гледа дека е информиран и дека не е паднат од Марс. Пошто знаеш, колку и да се крие некој, колку и да не се издава, некој, било кој, ќе дознае барем една ситница, најмала работа за неговиот живот. Најситен детал ќе се дознае за сите овие години кои ги поминал тука. За Сунгеров никој на форумов не знае ама баш ништо. Пошто тоа со цел унапред си го има испланирано, да биде виртуелен трол и никој да не дознае кој е. Пошто таквата личност не постои во реалниот живот. И ете, му успева. Башка што викаш, да беше некој будала, ќе се излажеше по нешто и ќе издадеше нешто за себе. Ама не, дефинитивно ова е најуспешниот трол у историјата на троловите. Не знам дали да му се чудам или да му завидувам како му успева :D

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
Не, не, види. Баш по константноста се познава. Знаеш, да беше човек без агенда туку онака што си постира, ќе имаше промени во неговото однесување. Секој се менува, без разлика каков и да е човек. Прима влијанија од други, менува малце стил, менува размислување и тн. Ама не сунгеров. Сунгеров од моментот кога е дојден на форумов е ист. Исти постови, исти размислувања, све исто. Јас сметам дека намерно има генерирано таква личност која ќе им биде одбивна на сите. И намерно се прави дека го сака тоа што у реален живот го мрази, за од внатре да го оцрни. Не можам да тврдам за тоа зашто го прави ова, ама веројатно е личност која има бајаги слободно време, па тоа слободно време го користи со тоа што се информира за актуелните случувања и си го храни ова алтер-его, а се гледа дека е информиран и дека не е паднат од Марс. Пошто знаеш, колку и да се крие некој, колку и да не се издава, некој, било кој, ќе дознае барем една ситница, најмала работа за неговиот живот. Најситен детал ќе се дознае за сите овие години кои ги поминал тука. За Сунгеров никој на форумов не знае ама баш ништо. Пошто тоа со цел унапред си го има испланирано, да биде виртуелен трол и никој да не дознае кој е. Пошто таквата личност не постои во реалниот живот. И ете, му успева. Башка што викаш, да беше некој будала, ќе се излажеше по нешто и ќе издадеше нешто за себе. Ама не, дефинитивно ова е најуспешниот трол у историјата на троловите. Не знам дали да му се чудам или да му завидувам како му успева :D
Хаха па добро исцрпна анализа е ова. xD И за мене можда некој мисли трол сум зависи кој како перцепира, ја мислам он не е трол. Затоа што уствари он никого не замара директно, туку индиректно а ти можеш да го игнорираш ако сакаш, директно него го замараат а он само си пишуе рандом коментари.
А околу анонимноста има многу мистериозни членови кои не откриваат идентитет, и да се случи да признаат некои ствари тоа може да е одлика и на мн други.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Претендент е за Нобелова награда со тематиката Сунѓерова теорема.

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
Горд треба да биде што не можеме да ја разрешиме неговата личност. Он е едноставен ама комплициран. :toe:

M

Moon Child

Гостин
Убава анализа му направи.
Сунгерот е единствен член со толку активност и мислења, а да нема присуствувано на ниедна собиранка. Барем не под овој ник. Обично толку активните кајганџии се социјализираат и надвор од форумот. Овој не, никогаш и со никого. Ни на фб никој не го има.
Јас сум сигурна дека е некој поранешен баниран или избришан член.
Не ми се верува да е дупли, ќе го фатеа кој е досега.
Ама е нечие алтер его, сигурно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.747
Поени од реакции
34.348
Убава анализа му направи.
Сунгерот е единствен член со толку активност и мислења, а да нема присуствувано на ниедна собиранка. Барем не под овој ник. Обично толку активните кајганџии се социјализираат и надвор од форумот. Овој не, никогаш и со никого. Ни на фб никој не го има.
Јас сум сигурна дека е некој поранешен баниран или избришан член.
Не ми се верува да е дупли, ќе го фатеа кој е досега.
Ама е нечие алтер его, сигурно.
I mene me opisa inace. :D

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
Се пронајдов у анализиве, ставовите не ми се променети, никој нема мој фб, никогаш ме сум била на собиранка...трол сум? :shok2:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се пронајдов у анализиве, ставовите не ми се променети, никој нема мој фб, никогаш ме сум била на собиранка...трол сум? :shok2:
Не, ти се напињаш некад за некои ствари. Сунгерот, како и сите други тролови, е чил и никад за ништо не се расправа и објаснува, најчесто монолози води :D

M

Moon Child

Гостин
Сунгерот не цитира никого.
Влегува на тема - дава мислење и чаопријатно. И да го цитира некој не се враќа да се дообјаснува ни да се расправа.
Чат пат ќе влезе во ДК и ќе напише за постоењето и тоа од неутрална гледна точка.
Не крши правила, не навредува, не оди оф топик.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Ти немојш да ојш на собиранка дека некој ќе ти го пукнит носот, драга bapsyy :) ти си тежок пациент со 350 јузери

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Бар и за мене тема да отворат ако не :D
Dzabe e tema za tebe, tebe ti treba profesionalna pomos devojko, prijatelski sovet ti davam, nemam nisto protiv tebe.
Ne mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?

Kajgana Shop

На врв Bottom