- Член од
- 25 јуни 2015
- Мислења
- 462
- Поени од реакции
- 417
Не е трол, не може да е толку константен трол. Работата е што има секакви.Nope, трол е, би се кладел со животов дека е трол![]()

Последно уредено:
Не е трол, не може да е толку константен трол. Работата е што има секакви.Nope, трол е, би се кладел со животов дека е трол![]()
Не, не, види. Баш по константноста се познава. Знаеш, да беше човек без агенда туку онака што си постира, ќе имаше промени во неговото однесување. Секој се менува, без разлика каков и да е човек. Прима влијанија од други, менува малце стил, менува размислување и тн. Ама не сунгеров. Сунгеров од моментот кога е дојден на форумов е ист. Исти постови, исти размислувања, све исто. Јас сметам дека намерно има генерирано таква личност која ќе им биде одбивна на сите. И намерно се прави дека го сака тоа што у реален живот го мрази, за од внатре да го оцрни. Не можам да тврдам за тоа зашто го прави ова, ама веројатно е личност која има бајаги слободно време, па тоа слободно време го користи со тоа што се информира за актуелните случувања и си го храни ова алтер-его, а се гледа дека е информиран и дека не е паднат од Марс. Пошто знаеш, колку и да се крие некој, колку и да не се издава, некој, било кој, ќе дознае барем една ситница, најмала работа за неговиот живот. Најситен детал ќе се дознае за сите овие години кои ги поминал тука. За Сунгеров никој на форумов не знае ама баш ништо. Пошто тоа со цел унапред си го има испланирано, да биде виртуелен трол и никој да не дознае кој е. Пошто таквата личност не постои во реалниот живот. И ете, му успева. Башка што викаш, да беше некој будала, ќе се излажеше по нешто и ќе издадеше нешто за себе. Ама не, дефинитивно ова е најуспешниот трол у историјата на троловите. Не знам дали да му се чудам или да му завидувам како му успеваНе е трол, не може да е толку константен трол. Работата е што има секакви.некои се ок некои не се.
![]()
Хаха па добро исцрпна анализа е ова. xD И за мене можда некој мисли трол сум зависи кој како перцепира, ја мислам он не е трол. Затоа што уствари он никого не замара директно, туку индиректно а ти можеш да го игнорираш ако сакаш, директно него го замараат а он само си пишуе рандом коментари.Не, не, види. Баш по константноста се познава. Знаеш, да беше човек без агенда туку онака што си постира, ќе имаше промени во неговото однесување. Секој се менува, без разлика каков и да е човек. Прима влијанија од други, менува малце стил, менува размислување и тн. Ама не сунгеров. Сунгеров од моментот кога е дојден на форумов е ист. Исти постови, исти размислувања, све исто. Јас сметам дека намерно има генерирано таква личност која ќе им биде одбивна на сите. И намерно се прави дека го сака тоа што у реален живот го мрази, за од внатре да го оцрни. Не можам да тврдам за тоа зашто го прави ова, ама веројатно е личност која има бајаги слободно време, па тоа слободно време го користи со тоа што се информира за актуелните случувања и си го храни ова алтер-его, а се гледа дека е информиран и дека не е паднат од Марс. Пошто знаеш, колку и да се крие некој, колку и да не се издава, некој, било кој, ќе дознае барем една ситница, најмала работа за неговиот живот. Најситен детал ќе се дознае за сите овие години кои ги поминал тука. За Сунгеров никој на форумов не знае ама баш ништо. Пошто тоа со цел унапред си го има испланирано, да биде виртуелен трол и никој да не дознае кој е. Пошто таквата личност не постои во реалниот живот. И ете, му успева. Башка што викаш, да беше некој будала, ќе се излажеше по нешто и ќе издадеше нешто за себе. Ама не, дефинитивно ова е најуспешниот трол у историјата на троловите. Не знам дали да му се чудам или да му завидувам како му успева![]()
Убава анализа му направи.Не, не, види. Баш по константноста се познава. Знаеш, да беше човек без агенда туку онака што си постира, ќе имаше промени во неговото однесување. Секој се менува, без разлика каков и да е човек. Прима влијанија од други, менува малце стил, менува размислување и тн. Ама не сунгеров. Сунгеров од моментот кога е дојден на форумов е ист. Исти постови, исти размислувања, све исто. Јас сметам дека намерно има генерирано таква личност која ќе им биде одбивна на сите. И намерно се прави дека го сака тоа што у реален живот го мрази, за од внатре да го оцрни. Не можам да тврдам за тоа зашто го прави ова, ама веројатно е личност која има бајаги слободно време, па тоа слободно време го користи со тоа што се информира за актуелните случувања и си го храни ова алтер-его, а се гледа дека е информиран и дека не е паднат од Марс. Пошто знаеш, колку и да се крие некој, колку и да не се издава, некој, било кој, ќе дознае барем една ситница, најмала работа за неговиот живот. Најситен детал ќе се дознае за сите овие години кои ги поминал тука. За Сунгеров никој на форумов не знае ама баш ништо. Пошто тоа со цел унапред си го има испланирано, да биде виртуелен трол и никој да не дознае кој е. Пошто таквата личност не постои во реалниот живот. И ете, му успева. Башка што викаш, да беше некој будала, ќе се излажеше по нешто и ќе издадеше нешто за себе. Ама не, дефинитивно ова е најуспешниот трол у историјата на троловите. Не знам дали да му се чудам или да му завидувам како му успева![]()
I mene me opisa inace.Убава анализа му направи.
Сунгерот е единствен член со толку активност и мислења, а да нема присуствувано на ниедна собиранка. Барем не под овој ник. Обично толку активните кајганџии се социјализираат и надвор од форумот. Овој не, никогаш и со никого. Ни на фб никој не го има.
Јас сум сигурна дека е некој поранешен баниран или избришан член.
Не ми се верува да е дупли, ќе го фатеа кој е досега.
Ама е нечие алтер его, сигурно.
Не, ти се напињаш некад за некои ствари. Сунгерот, како и сите други тролови, е чил и никад за ништо не се расправа и објаснува, најчесто монолози водиСе пронајдов у анализиве, ставовите не ми се променети, никој нема мој фб, никогаш ме сум била на собиранка...трол сум?![]()
Ти немојш да ојш на собиранка дека некој ќе ти го пукнит носот, драга bapsyyСе пронајдов у анализиве, ставовите не ми се променети, никој нема мој фб, никогаш ме сум била на собиранка...трол сум?![]()
Бар и за мене тема да отворат ако неТи немојш да ојш на собиранка дека некој ќе ти го пукнит носот, драга bapsyyти си тежок пациент со 350 јузери
Dzabe e tema za tebe, tebe ti treba profesionalna pomos devojko, prijatelski sovet ti davam, nemam nisto protiv tebe.Бар и за мене тема да отворат ако не![]()