Омилен лик од серија? (ЧИТАЈ ПРВ ПОСТ!!!!!!!!!)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Барав ваква тема, но не најдов. :)

Обично во сите теми за сериите се дискутира за омилените ликови од истата, па може да имаме и една тема во која се дискутира за нашите омилени ликови, меѓутоа темата да не биде сликовница од типот да стави некој слика и 10 смајлиња, туку да се каже името на ликот и причината заради кои истиот ви е омилен.

Дали затоа што е суперхерој, дали ради изглед, квалитети, како и да е, битно да опишете зошто го сакате конкретниот лик и зошто е тој подобар од другите ликови. Се разбира може и поише ликови, не мора само еден да наведете, битно да се развие дискусија за конкретните ликови. Може и да се напаѓаат ликови, доколку некој не се согласува. :)

Пред некое време имаше тема за кои ликови највеќе нервираат, оваа нека биде за тие што највеќе ги сакаме. :)

П.С Постови кои ќе содржат само слика, каде ни името на ликот не е наведено ќе бидат бришени. Ќе бидат бришени и они кои имаат слика и име на лик, а немаат опис на ликот и зошто го сакаат истиот. Темава не е сликовница!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
John Lithgow (Dick Solomon) - 3rd Rock From The Sun

Реакциите и потезите со рацете поготово :cuc:

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Сите глумци од серијата Фрејзер. Не би можел да издвојам најдобар глумец бидејќи секој глумец си е добар на свој посебен начин. Кој ја има пратено оваа серија ке знае што зборам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
T,pol - најомилена ми е на изглед и одлично глуми во ентерпрајз , кој ги гледал знае и не можам а да не ставам слика

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Машки омилен лик :D

Ryan Atwood ( Benjamin McKenzie )

Типот едноставно има свој стил на живот, како во серијата, така и надвор од неа.
Кој ја гледал серијава, знае.

Избувлив, со краток фитиљ што би рекле, затворен, што ја прави самата серија многу интересна за гледање.

Женски омилен лик :D

Marissa Cooper ( Mischa Barton )

Истата серија, женски омилен лик

Многумина би рекле, а и во повеќето серии што сум ги гледал плавушите се претставени како не многу паметни личности, но оваа девојка дава еден сосема поинаков изглед.

Привлечна, заводлива, склона кон скандали :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
You're on fire Crazy in Love

Ако морам да бирам еден, John Locke

Maлку сум pissed off за како заврши ликот на крај, но тоа е проблем на продуцентите, имаше потенцијал да стани еден од најдобрите ликови ever. Како и да е, мене ми е омилен поради комплексноста, мистериите околу него и ривалството со Џек и покасно Бен.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Theodore "T-Bag" Bagwell - Prison Break

Една од најдобро одиграните улоги, едноставно ликот што го игра е измислен за неговиот изглед. Тој што ја гледал серијата знае. (y)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тапа сте со овие новиве серии.
Allo, allo Gorden Kaye :pos:

Човекот е легенда, се вклапа во секоја ситуација во серијава, меѓутоа тој како главен лик, неговото присуство е неодминливо. Иако и другите ликови се феноменални без стариот газда Рене ситуациите не се уникатни!

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тапа сте со овие новиве серии.
Allo, allo Gorden Kaye :pos:

Значи пишува во првиот пост не ставајте само слики, кажете и зошто, колку и да е тоа очигледно.
Луѓе бе, користете реченици, не е ова сликовница.

Веќе не ни предупредувам, бришам без предупредувања на сите постови кои имаат само слика без ниту барем една реченица објаснување.

А да, и “Кој ги гледал знае“ не е одговор, а тие што не гледале? Значи дајте малце опис на ликот!

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
@Crazy in Love
Мора серија или дозволено е и од филмови?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи пишува во првиот пост не ставајте само слики, кажете и зошто, колку и да е тоа очигледно.
Луѓе бе, користете реченици, не е ова сликовница.

Веќе не ни предупредувам, бришам без предупредувања на сите постови кои имаат само слика без ниту барем една реченица објаснување.

А не знам зашто мене ме цитираш кога горе пола и повеќе од првиот пост е за бришење во тој случај. Еве јас ќе си го едитирам моето мислење.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
@Crazy in Love
Мора серија или дозволено е и од филмови?
Може да направиме да е и за филм, ќе ставиме во наслов омилен лик од серија/филм, освен ако нема таква тема, нека кажат модераторите.
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 18:32 ---
А не знам зашто мене ме цитираш кога горе пола и повеќе од првиот пост е за бришење во тој случај. Еве јас ќе си го едитирам моето мислење.
Тебе те цитирам, пошто последен ти беше постот, првите два поста ги избришав веќе. Не е да нема никаква слика, туку да има и објаснување.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Дин Винчестер!
Одамна неам начекано толку забавен, симпатичен и шармантен лик, со одлична смисла на хумор!
Плус изгледа исто како Џенсен Еклс! :icon_lol:

Моментот кога знаев дека ќе има одлична забава и смеење гледајќи го!

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Supernatural
Death - Julian Richings
http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Death
Зошто?
Има attitude
"You have an inflated sense of your importance. To a thing like me, a thing like you, well... Think how you'd feel if a bacterium sat at your table and started to get snarky."
—Death, speaking to Dean
Скоро семоќен е, но сепак има почит кон природниот тек на нештата, не е вообразен и не ја злоупотребува моќта.

Kajgana Shop

На врв Bottom