Петок, најомилен ден ми е, после петок иде викендот, најтапа ми се недела и понеделник...језиво, ова зборам за зимно време, за летно сите ми се омилени
Сабота.Некако се ми е поопуштено,народ низ град колку сакаш,сите се слободни,можам да се видам со сите,да си направам муабет,да шетам цел ден со дечко ми или другарките....а ако има некои обврски можам да ги оставам за во недела
САБОТА
Спиење до 12, одење на кафе од 1 до 4, брзо јадење дома, одење во природа(Крушино најчесто), враќање во 8, капење и излегување
Нема поубав ден од ваков
Ја цел живот чекам да дојде петок и сабота.Али петок ми е омилен ден до неделата.уживам коај е петок. фрее сум за секакви работи и можам што сакам да правам.
У тек на учебна година нормално сабота, а през лето секој работен ден ми е најбољи, старите на работа ја си ставам у 3, климата фуче кочан ладно, су пушташ филмче на ДВД и си уживаш док си сам, после од коа ќе се заладе надвор малку одам или на кошарка или така си трчам на стадионот и после се оде на фристајл забави до сабалје. закон работа воа летото, кој го измислил алал му вера.
Сите петок и сабота, јас четврток Го сакам најмногу зошто е ден пред петок и уште во четврток почнувам да си мислам за викенд, кај да идам, што да носам итн итн А и до сега во четврток ми беа најлесните часови:helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.