Омилен дел за време на предигра или секс?

• Креатор на темата BrunoFresh
  • Време на започнување
B

BrunoFresh

Гостин
Да го појаснам насловот:
Значи идеата ми е дали воопшто имате некој ПОСЕБЕН дел во предиграта или во сексот кој што ви е омилен, или ве пали или скренувате итн.
Наведете го и објаснете зошто во неколку кратки црти.

п.с. Мислам дека темава не е отворена колку што добро видов. Но ако е , длабоко се извинувам !

S

Stef Bachatero

Гостин
Да почнам да ја мазам,да ја мирисам да и кажам колку убаво мириса,да ја грицкам по вратот и да ја лижам.Како пали тоа кај девојките ух ух.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
koga ce i gi soblecam gakickite na devojkata, nema pounavo custvo pred seks koga ce i ja vidam dundata :), odma ja lizam od gluzd do dundeto :) ne da vika pisti :), hahh h haa a koga i go redam do kraj, nema poubavo custvo koga ce vidi deka devojkata uziva :),
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:37 AM ---
Кога ми плаќаат.

Се заебаам бе.
e ne koja saka seks mora da plati nema lubov bez pari :)))

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
nema poubavo custvo koga ce vidi deka devojkata uziva :),
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:37 AM ---

e ne koja saka seks mora da plati nema lubov bez pari :)))
True Story патем јас обожавам во предигра да ја лижам по целото тело па да ја кризнувам, да ја смукнувам некаде :D па после да се спуштам подолу и да ја лижам до вагината...мислам дека тоа повеќе ги пали девојќите бидејќи во тој момент очекуваат да им ја бакнуваш и лижеш а ти вртиш со јазикот околу неа :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.497
Кога се мастурбираме таа мене јас неа проследено со лапање...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Хахахахаха Перверзњаци ц ц ц цц ц ц, Милиција ќе ви викнам ц ц ц, ме изнасмеавте :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom