Омилен глумец/глумица

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
medena напиша:
luge a so vikate za elijah wood vo the lotd of the rings?Mene site me kritikuvaat deka neam vkus za filmoi so sum go sakala gospodarot na prstenite.neli e dobar?neli? neli? neli? :?:

кој е добар, Елајџа или филмот? :D

според мене филмот е закон, една од најдобрите трилогии, иако многу не го сакаат :evil:

Член од
21 јуни 2005
Мислења
12
Поени од реакции
0
Gizo напиша:
кој е добар, Елајџа или филмот? :D

според мене филмот е закон, една од најдобрите трилогии, иако многу не го сакаат :evil:

za filmot be prasuev.ja go obozavam na pamet go znam cel cak i knigite si gi kupiv.prv pat slusam na nekoj da mu se sviga(osven mene) :)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Omileni maski akterii
Al Pacino
Collin Farell
De Niro
Brad Pitt

madami:
Belucci so igrase vo Malena^
Cathrine Z-Jones
Angelina Jolie

Член од
21 јуни 2005
Мислења
12
Поени од реакции
0
abe liv tajler e najubaa u lord of the rings u drugi filmoi ne ja biva.ali toa ne e najkvalitetnoto neso u filmot so ste se zakacile za nea. ne e ni zgodna.ali dobro glumi.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Медена, секако дека не се дискутира, но сепак ќе речам што вкус имаш ти што не ти се свиѓа Лив??? А и по филмовите, секаде е екстра ... незнам кој не ја сака, најзакон е :P :lol:

Член од
9 јуни 2005
Мислења
489
Поени од реакции
0
divine напиша:
Медена, секако дека не се дискутира, но сепак ќе речам што вкус имаш ти што не ти се свиѓа Лив??? А и по филмовите, секаде е екстра ... незнам кој не ја сака, најзакон е :P :lol:
Девојката лудница е :wink:

Член од
21 јуни 2005
Мислења
12
Поени од реакции
0
divine напиша:
ko konj e.samo u lord of the rings e ubava i nezna.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
medena напиша:
divine напиша:
незнам. мене ми е многу уба

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
medena напиша:
А што е посебно убава во Лорд оф д Рингс?

Пази.. значи само таму е УБАВА, а на другите филмови е како КОЊ!?!?!

По лош коментар не сум прочитал од дамна.. ако немаш што да кажеш не мора да тропаш глупости :wink:

женска философија..

Нема везе, без навреда :)

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
gerard напиша:
По лош коментар не сум прочитал од дамна.. ако немаш што да кажеш не мора да тропаш глупости :wink:

женска философија..

Нема везе, без навреда :)
Друже гепард :lol: :lol: :lol: сфати ги малце ... не им е и нив лесно :lol: :lol: :lol: :lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ташко Наќиќ :msc3:

тоа е оној дебелион што цело време прдеше у болницата од последниот дел на Жикина династија

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Постовите што беа за музичари се избришани, и неколку каде што се водеше разговор за Lord of the rings, дека премногу беа забегани од темата.
Значи, бидејќи темава е префрлена во подфорум ФИЛМ, продолжете со дискусија исклучиво за актери/ки. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom