Омилени бендови

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
Nirvana, GnR, Metallica, Iron Maiden, H.I.M, Evanescence, Korn SOAD, Pink Floyd, Rammstein

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
a da gi zaboraviv i sex pistols i white stripes

kokolo_sk

Фаринго Егзофагијален Дивертикулум
Член од
8 јуни 2006
Мислења
261
Поени од реакции
8
PRODIGY.... najbolji se nema sto... I parni valjak

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Type O Negative,After Forever, Lacuna Coil, Epica, Trail of Tears
Theatre of Tragedy, Sister Of Mercy,Tristania,Charon, Draconian,
Poisonblack,Anathema,Therion,Opeth,Sirenia,The Gathering, Rasputina,Mourning Beloveth,The 69 Eyes
Pantera,Arch Enemy,Dream Theater,Sonata Arctica..

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
metallica , cradle of filth , pantera , dimmu borgir , arch enemy , iron maiden , skid row , dream theater , lacuna coil , kiss , kamelot , twisted sister , slipknot , WASP , within temptation , sepultura , king diamond , mercyful fate , avanged sevenfold , motley crue , ac\dc , korn , scorpions , the rasmus , europe , aerosmith , GNR , u2 , krisiun , cannibal corpse , anthrax , death , sanatorium , POD , led zeppelin , blind guardian , judas priest , nightwish , hammerfall , iced earth , demons & wizards , helloween , atreyu , bruce dickinson , manowar , rammstein , megadeth , alice in chains , opeth , kreator , slayer , exodus , marilyn manson , bon jovi , queen , alice cooper , thin lizzy , dire straits , pink floyd , zz top , evanescence , lynyrd skynyrd ..... valjda se dovolno ... ne mi teknuvaat uste u momentov ! :)

E

`EsCaPe`

Гостин
Eeeee mnogu gi ima...ama aj nekolku samo ke nabrojam
- The Rasmus , Linkin Park , Offspring , Simple Plan , Incubus , AFI , Lifehouse , Evanescence , Within Temptation , Fall Out Boy...:)...hmmmm...tolku mi teknuva sega..ama aj dovolno e...:helou: ****

& Nirvana , The White Stripes , Billy Talent , Theatre of Tragedy....:smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
metallica , cradle of filth , pantera , dimmu borgir , arch enemy , iron maiden , skid row , dream theater , lacuna coil , kiss , kamelot , twisted sister , slipknot , WASP , within temptation , sepultura , king diamond , mercyful fate , avanged sevenfold , motley crue , ac\dc , korn , scorpions , the rasmus , europe , aerosmith , GNR , u2 , krisiun , cannibal corpse , anthrax , death , sanatorium , POD , led zeppelin , blind guardian , judas priest , nightwish , hammerfall , iced earth , demons & wizards , helloween , atreyu , bruce dickinson , manowar , rammstein , megadeth , alice in chains , opeth , kreator , slayer , exodus , marilyn manson , bon jovi , queen , alice cooper , thin lizzy , dire straits , pink floyd , zz top , evanescence , lynyrd skynyrd ..... valjda se dovolno ... ne mi teknuvaat uste u momentov ! :)
:wink: Брате вака и ја ќе почнам да набројувам и во еден момент ќе ми текне дека има многу па така ја прекинувам листата ставам 3 точки и пичувам... и многу други:pos2:

Член од
10 август 2007
Мислења
47
Поени од реакции
2
Moi omileni bendovi:

Children of Bodom, Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Deicide, Cannibal Corpse, In Flames, Kreator, Gorgoroth, Sepultura, Graweworm itn itn... se sto e dobar metal :D.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
pa vaka najomilena grupa mi e Coldplay posle ima i drugi so gi sakam ali ne kako Coldplay na primer Depeche Mode se mn zverovi pa posle panic at the disco artic monkeys placebo Savage Garden RHCP ima i dr ne mi teknuva Massive attack

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Мај 5 фејворит:

1. Guns N' Roses
2. Great White
3. Aerosmith