J
Johnny Stulic
Гостин
saf-metamorfoza
70% od lugeto od kaney west ja chule samo golddigger sho sakash poishe od toaBeBe11 напиша:stvarno kolku si u pravo...i ne samo od young jeezy tuku i site drugi peaci/peacki...u mk najmnogu me nervira shto uopshte ne se slusaat celi albumi tuku edna pesna ke izleze so spot na mtv i samo taa se slusa. ako nema spot pesnata ne se slusa. toa NAJMNOGU me nervira. za toa i kao shto reche beto deka mn hip-hop slusam, ja ne se zamaram so 20 rap pesni shto izlegle sega na radio i se vrtat tuku go gledam cel album i celata poenta na albumot. uh se nerviram![]()
taman e ja koa go slusaf kanye so twista koa izleze oni me gledaa ko od mars da sum padnala, demek ne im beshe ubava muzikata. sea site se rastresile na golddigga...abe gluposti se nerviram daj smenete tema ke ispoubijam nekoj!dajdo напиша:70% od lugeto od kaney west ja chule samo golddigger sho sakash poishe od toa
hehehehehehehe da znaesh kolku fejkeri ima po skopjevo :je: :je:BeBe11 напиша:taman e ja koa go slusaf kanye so twista koa izleze oni me gledaa ko od mars da sum padnala, demek ne im beshe ubava muzikata. sea site se rastresile na golddigga...abe gluposti se nerviram daj smenete tema ke ispoubijam nekoj!![]()
kazi mi sho se tolku interesni saf mislam dobri bea koa bef dete 14 godini sea kaj seSLaCk напиша:dajdo ako SAF se mrtvi togas ne znam...