Офчар напиша:абе смоко една бето, кај се прашуе за најбоља песма
еве с`к бато че ти каже..
Cypress Hill - Rock Superstar
Cypress Hill - How I Just Could Kill A Men
Wu Tang - CREAM
Onyx ft. Biohazard - Judgement Night
Dr. Dre - Still DRE
Nas - One Mic
ау пеер сеа ми текна од времињата раперски.. лелеее.. па заборајф.. Xzibit - At The Speed of Life.. цел албум.. да го ебам.. NWA.. Westside Connection и све околу Ice Cube.. ONYX.. Notorious BIG.. DMX.. мадафака бе, како може само една песма?!?!?!?!!!!?????!!!!!!
Иначе твојата фаворитка Бето, е оригинално од Public Enemy, а најбољата верзија ја имаат моите RATM у живо у Вашингтон на сфирката за Мумиа Абу Џамал.. кај шо ја посветуваат на Филаделфиската полиција..
dobar e albumot posebno jaki mi se My hood i Standing ovation, samo ne go spomnaf poshto toj singalot 'soul survivor' ne mi e ubaf posho akon nemozam da go podnesam a inace tekstot e dobar. isto taka e dem franchize boyz imaa dobri pesni ovaa god, lil wyte, ludacris mora da go spomnam, juelz santana bratot epten dobri pesni ima, twista, youngbloodz, itn itn (plus tie pogore shto gi spomnaf)...abe sho znam mnogu raperi imaa dobri godini i site shto izlegoa site se dobri, samo mene licno ne mi se svigjaat mn 50 cent d4l i takvi gluposti povekje...50 me razocara so noviot album fokusiran mu e mnogu na zhenski i nema nekoja dobra dance pesna kako shto pravat ying yang twins ili nelly. aaaaa da kako mozef da go zaboravam pitbull mn jaka godina imashe so kolaboraciite, samo party songs pravi mn e dobardajdo напиша:epa u apartman tuka u usa sum so dvajca crnci od goergia a jeezy e od ga taka da non stop e jeezy i luda cris ama ja spobudalef po jeezy thug motivation 101 e eden od najdobrite albumi u 2005 mora da priznaete :0
Офчар напиша:FAT JOE - TAKE A LOOK AT MY LIFE
FAT JOE - LEAN BACK
ДЕБЕЛИО Е ЗАКОН!