Омилена рап песна?

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
2pac ~ changes
2pac ~ hit 'em up
kaney west ~ hey mama
kaney west ~ diamonds for siera leone(remix)
young jeezy ~ trapstar
young jeezy ~ soul sorviver
nas ~ mastermind
p.diddy ~ i'll be missing u

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Офчар напиша:
абе смоко една бето, кај се прашуе за најбоља песма

еве с`к бато че ти каже..

Cypress Hill - Rock Superstar
Cypress Hill - How I Just Could Kill A Men
Wu Tang - CREAM
Onyx ft. Biohazard - Judgement Night
Dr. Dre - Still DRE
Nas - One Mic

ау пеер сеа ми текна од времињата раперски.. лелеее.. па заборајф.. Xzibit - At The Speed of Life.. цел албум.. да го ебам.. NWA.. Westside Connection и све околу Ice Cube.. ONYX.. Notorious BIG.. DMX.. мадафака бе, како може само една песма?!?!?!?!!!!?????!!!!!!

Иначе твојата фаворитка Бето, е оригинално од Public Enemy, а најбољата верзија ја имаат моите RATM у живо у Вашингтон на сфирката за Мумиа Абу Џамал.. кај шо ја посветуваат на Филаделфиската полиција..

Како можеф да заборавам на Сајпрес Хил.Најбоља група евр!
Лоурајдер , Др.Гринтамб итн. Закон!!!

Иначе 50 цент - Ин да клаб е супер исто така.Ми текнуе тогаш беф 7мо оделение кога беше таа песна и цели денови гледав ем-ти-ви и чекав да ја пуштат.

I'll be missing u od P.Diddy исто така многу добра песна за Биги

А ја знае ли некој Chamillionaire feat. Lil flip - Turn it up.Mene mnogu mi se sviga sea nova e:music1: :music1: :music1: :music1: :music1:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
najdobri rap pesni na site vreminja:
2pac - dear mama
2pac - until the end of time
coolio - gangsta's paradise
nas - moment of silence
t.i. - u dont kno me
ima mnogu mnogu legendarni pesni ali isto taka ima i nekoi shto ke mi ostanat vecno mnogu ubavo kao eminem-superman, ying yang twins-wait i shake, nelly-hot in herre i mnnnnnnn mn drugi

a vaka od ponovite pesni site shto se vrtat momentalno na BET se jaki, lil wayne, lil flip, david banner, mike jones, czar nok itn itn...

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ama be nikoj ne go slusha young jeezy be??? cccc

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Young Jeezy madafaka...dobar e...SOUL SURVIVOR...ti sho tolku po nego::))

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
epa u apartman tuka u usa sum so dvajca crnci od goergia a jeezy e od ga taka da non stop e jeezy i luda cris ama ja spobudalef po jeezy thug motivation 101 e eden od najdobrite albumi u 2005 mora da priznaete :0

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
ne sum go slushal...tuka u makedonija samo od 50 cent i eminem gi ima da gi kupis.Pozdravi gi tvoite dvajca cimeri so LUDACRIS-GEORGIA:)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
auuuuuu nemoj molimte za toa toa mi e himna u apartman se ezam koa ke ja chujam inache godinava jeezy , kaney west , 50cent napraia bum ozbilno ludnica po amerika isto taka mike jones ama nego go mrazaat crnci od luiziana od gorgia od segde osven texas ts osven houston ke bide interesno u nedela ima hip hop usa awards ke bide ludnica

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
mislam deka kanye west si zasluzi takva stvar godinava.Imashe odlichni pesni najboja : Diamonds from Sierra Leone . auuu se divam!
50 cent e onaka...od in da club nema bolje pesna
mi se svigja i D4L Shake det laffy taffy
I Chris Brown - RUN IT!

A Georgia e mnogu losha pesna....ocajno losha

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
.
.
.
.
.
.
. .Г Л О Р И Ј А Н - Д У Ш О.
.
.
.
.
.
.

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
dajdo напиша:
epa u apartman tuka u usa sum so dvajca crnci od goergia a jeezy e od ga taka da non stop e jeezy i luda cris ama ja spobudalef po jeezy thug motivation 101 e eden od najdobrite albumi u 2005 mora da priznaete :0
dobar e albumot posebno jaki mi se My hood i Standing ovation, samo ne go spomnaf poshto toj singalot 'soul survivor' ne mi e ubaf posho akon nemozam da go podnesam a inace tekstot e dobar. isto taka e dem franchize boyz imaa dobri pesni ovaa god, lil wyte, ludacris mora da go spomnam, juelz santana bratot epten dobri pesni ima, twista, youngbloodz, itn itn (plus tie pogore shto gi spomnaf)...abe sho znam mnogu raperi imaa dobri godini i site shto izlegoa site se dobri, samo mene licno ne mi se svigjaat mn 50 cent d4l i takvi gluposti povekje...50 me razocara so noviot album fokusiran mu e mnogu na zhenski i nema nekoja dobra dance pesna kako shto pravat ying yang twins ili nelly. aaaaa da kako mozef da go zaboravam pitbull mn jaka godina imashe so kolaboraciite, samo party songs pravi mn e dobar

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
50 naprai mnogu peshljachki album prviot mu beshe bash hard super sea nekako mi stana gaden

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
FAT JOE - TAKE A LOOK AT MY LIFE
FAT JOE - LEAN BACK

ДЕБЕЛИО Е ЗАКОН!

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
mene edna od legendite na rapot mi e mos def alal da mu e na tipot si go znae zanaetot

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Офчар напиша:
FAT JOE - TAKE A LOOK AT MY LIFE
FAT JOE - LEAN BACK

ДЕБЕЛИО Е ЗАКОН!

Lean back lani mi beshe omilena pesnichkA:)Zakon.
Bebe11 bilo da si mushko ili zhensko me zacuduvash kolku mnogu rap slusash:):):):)ako de...

Kajgana Shop

На врв Bottom