The Nightmare
WPH
- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 572
- Поени од реакции
- 20
Kakva budala si,aj oprosteno ti e tatko ti raboti u obedineti nacii
:pos2::pos2::pos2::pos2:
стопашка:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:Kakva budala si,aj oprosteno ti e tatko ti raboti u obedineti nacii
стопашка:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:
брат ај ти иди јеби ја таа кавадарчанката од четврти и не јади бурек:pusk::pusk:aj be brat pali avionot za rim nemozam da te gleam vise,preku kur mi dojde vise,idi pobrzo tatko ti ke ide u hag
јас наркоман? ти си бе море дуваш марихуана мајка ми не ми дава веќе да се дружиме те видел АЛЕКСО со марихуана во ракаabe cocaina deliveri uste si doma.aj pali motorot i idi niz skopjevo im treba na lugevo belo malce u sklad so zimava...NARKOMAN!!!!
прееска се возев у жутото ферари на сале од три бисери :pos2::pos2::pos2::pos2:begaj be,so tatko ti najakite biznisi gi napraivte ovde,inace od kaj pari ti za motor,za kola,u italija demek obedineti nacii,kuznaj so la camora ste u kombinacija.Narkomaniste edno folijas!!!!
Ти да не шмркаш марихуана?begaj be,so tatko ti najakite biznisi gi napraivte ovde,inace od kaj pari ti za motor,za kola,u italija demek obedineti nacii,kuznaj so la camora ste u kombinacija.Narkomaniste edno folijas!!!!
Абе Сељачиште ...кој те пушти тебе на форум бе...и немој на мене сас тија педе**ки изрази....декември регистриран .. и направија 300 поста...најверојатно зашто аеродром е метропола...па не искача по улице..него седи пред компјутер и пишуе глупости...а и да се надамо дека нема да те има више на форум...бар нема сас такв ник...Извини фактиве да не се од 1952?
Епа глеаш и сам аеродром е само населба а е два пати поголема од Кавадарци!! хахаха значи што е кавадарци?
Друго нашите сестри не се палата на сељаци со плускавци по рацете од копачот и лопатата. Вашите сестри знаат кога ќе дојдат во скопје на факултет како им е!!! Секој ден варат кафиња за да можат цела ноќ да работат! КОЈ ГРОЗДОБЕРАЧ ИМА ПАРИ БЕ МОРЕ НЕПИСМЕН ЕДЕН!!!??? Ако мислиш дека имаш пари од грозје со среќа бизнисот и да даде господ уште многу години да си го работиш!!!
ДЕЧКО ЛАЈ СИ ГОО
УЖИВКИЧАбе Сељачиште ...кој те пушти тебе на форум бе...и немој на мене сас тија педе**ки изрази....декември регистриран .. и направија 300 поста...најверојатно зашто аеродром е метропола...па не искача по улице..него седи пред компјутер и пишуе глупости...а и да се надамо дека нема да те има више на форум...бар нема сас такв ник...
АДМИН ИЦ ЈОУР ТУРН
На сите ни е затоа сме најјака навијачка екипа!! а вие може само да:pusk::pusk::pusk: насЏабе е Марчело,овој под-форум бил ваков,е и ќе биде ваков т.е. курташак(ладење,топлење,серење,бришење,глупости,навреди,...)
Само не знам дали на сите од ФА волку му е нивото на култура
Ако е така сме си ебале државата:uvo:
И ако продолже со овој ритам под-форумов ќе дојде до голема омраза,место ние да се бориме за Македонија ние ќе се бориме за кој бил албанец,кој бил сељак,кој бил опинец,кој бил нежен,кој бил педер,кој му го пушел и дркал на командантот-Коки и тн.
Ти да не шмркаш марихуана?
немој премногу ако сакаш дојди ја ке ти дадам од сканкот нашмркајте се многуda be smrkam aj po edna sibica da smrkneme