- Член од
- 30 август 2017
- Мислења
- 998
- Поени од реакции
- 1.434
Од времето што минува, младоста што е при крај а јас не правам ништо посебно за мене, за мојот живот
Sta se smesis be Stavre! Ti sekako ke umres zamracen i toa do daske. A moz i ispod daske seven feet. Ti dotouku si pomracen sho verovatno nema da se rodes u narednite 1000 god, ke prebivas kao mumija
Aко и постои нешто што е просветлување, ти си се што е спротивно на тој поим. Глуп, приземен, прост до крај, јади-пиј-сери лик. Многу поголема шанса да стигне до просветлување има рандом мајмун.Sta se smesis be Stavre! Ti sekako ke umres zamracen i toa do daske. A moz i ispod daske seven feet. Ti dotouku si pomracen sho verovatno nema da se rodes u narednite 1000 god, ke prebivas kao mumija![]()
OZBILNO?Aко и постои нешто што е просветлување, ти си се што е спротивно на тој поим. Глуп, приземен, прост до крај, јади-пиј-сери лик. Многу поголема шанса да стигне до просветлување има рандом мајмун.
Сакаат секс со тебе оти многу си им сладок.Од Гулаби.
Смешно е да, ама можам да се сосерам гулаб ако ми скокне. И што уопште шетаат кога можат да одат и што ебено сум им згрешил па да ми се доближуваат ?!