Од што се плашите?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Период од 00.00 до 00:15 бабини деветини вампирите шетале,ама уплав добивам да се враќам то време сама дома и да морам да запалам сијалица во влезон.
Па ме фаќат страв и од глувци како чести посетители во образовните институции.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Се плашам од змии,височина но најмногу се плашам кога ке заѕвони домашниов телефон после полноќ до 6 часот (неможе убава вест тоа време да има)....

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
mene me plasi samo starosta neznam za nekoi moze ke e smesno ama toa e :toe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Од пеперутки....Најсериозна сум!
Сум одела во ниедно време сама по патишта,си седам со пајак до мене ич око не ми трепвит,бубашваби убивам,глуфци и такви чуда ми се ептен мили..
Абе од пеперутки ко споулавена бегам..Послебно од оние ноќни или како да се викаат ко триаголници шо се.Е ко ќе се залепат такви на врата дома страв ми е да влезам и чекам ко ментална 5 мин па ја отварам вратана па пак чекам,па фрлам јакна ташна нешто шо имам внатре,почвам да трчам и ја лупвам вратана:)
Ми се чинит ако ме стајш во соба со пеперутка ќе умрам:|
Појма немам од кај ми е овој стравов..Можда некој трауми од детството:)

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Од духови и од филмови со оние стари костурести жени што им се бели очите и како по обичај цело време од позади излагаат и се штрецам :shok::)

M

Mussolini

Гостин
Височина и вода... од вода се плашам оти коо бех помалечок наплаших се нешто и затва...:vozbud:

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
Од птици како мал на гости ме исколва квачка од тогаш скраја од било кој вид со пердуви.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Од freak recordings. Највероватно једини страв во кој уживам.

Kajgana Shop

На врв Bottom