Има без ништо назад бе, празен, ја имам таков. :smir:Ја од Македонските дресови немам ни еден, а не ни сакам зошто не ни заслужуваат да стаам такво нешто на мене, со презимето на некој од нашиве "фудблаеришта" А имам дрес од Ибра, од сезона 2007/2008 , плав. од Милано. Со душа ја чекав мајка ми да се врати за да го облечам. Сеа здравје на пролет ке земам и еден бел од Мајкон или Занети. ке видам до тогаш. А имам и еден од шутка Интер исто, ама тој е обесен на ѕид зашто 500 денари се коваат на ѕид ама иди 80 евра закачи ги да факаат прашина
Хехе, земиси ти празен дрес од Македонија најубо е.А на пролет да се договориме цел фан клуб на Интер да ни го снабдиш со дресови kiddingЈа од Македонските дресови немам ни еден, а не ни сакам зошто не ни заслужуваат да стаам такво нешто на мене, со презимето на некој од нашиве "фудблаеришта" А имам дрес од Ибра, од сезона 2007/2008 , плав. од Милано. Со душа ја чекав мајка ми да се врати за да го облечам. Сеа здравје на пролет ке земам и еден бел од Мајкон или Занети. ке видам до тогаш. А имам и еден од шутка Интер исто, ама тој е обесен на ѕид зашто 500 денари се коваат на ѕид ама иди 80 евра закачи ги да факаат прашина