Од кого имате дрес ?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Имам од Арсенал :) Адебајор 25(немаше друг у фан шоп и немав избор)
Инаку, никад не би купил од Аде.
Друго.. Анри Арсенал 14(исто од фан шоп, али постар)
и оргинал од Мазнов македонија :)

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Ја од Македонските дресови немам ни еден, а не ни сакам зошто не ни заслужуваат да стаам такво нешто на мене, со презимето на некој од нашиве "фудблаеришта":tapp: А имам дрес од Ибра, од сезона 2007/2008 , плав. од Милано. Со душа ја чекав мајка ми да се врати за да го облечам. Сеа здравје на пролет ке земам и еден бел од Мајкон или Занети. ке видам до тогаш. А имам и еден од шутка Интер исто, ама тој е обесен на ѕид :) зашто 500 денари се коваат на ѕид ама иди 80 евра закачи ги да факаат прашина :)

F

fantomX

Гостин
Ја од Македонските дресови немам ни еден, а не ни сакам зошто не ни заслужуваат да стаам такво нешто на мене, со презимето на некој од нашиве "фудблаеришта":tapp: А имам дрес од Ибра, од сезона 2007/2008 , плав. од Милано. Со душа ја чекав мајка ми да се врати за да го облечам. Сеа здравје на пролет ке земам и еден бел од Мајкон или Занети. ке видам до тогаш. А имам и еден од шутка Интер исто, ама тој е обесен на ѕид :) зашто 500 денари се коваат на ѕид ама иди 80 евра закачи ги да факаат прашина :)
Има без ништо назад бе, празен, ја имам таков. :smir:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Хехе, земиси ти празен дрес од Македонија најубо е.А на пролет да се договориме цел фан клуб на Интер да ни го снабдиш со дресови :) kidding

K

KomitaMKD

Гостин
Имам дрес од Македонија, празен, имам и од Караорман повеќе дресови,а на времето имав дрес од Батистута кога беше во Рома 18.Времиња...

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Од Рома без име, и еден од Парма.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
34
Поени од реакции
1
од манчестер од бекам од руни роналдо и еден од раул ама коа бев копиљ и навивав за реал

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Се знае од кој тим треба да се има дрес од милан се разбира др.дресови што ги имам не ми значат ништо.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Аргентина (тој ми беше поклон)
еден од милан сезона 2002-2003 и уште еден сезона 2005-2006

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Имам дрес на Барселона иако не сум за нив, од позади го пишува моето презиме и 10ка..за успомен и долго сеќавање од ноу камп.
и имам на балак кога играше во БАЕРН на времето.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
од денес во колекцијата Пандев19 од новите жолтите.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Од Дел Пиеро, али да расчистиме... Кога игра за Италија, не од Јувентус...

Kajgana Shop

На врв Bottom