Точно. За све така се прави.Озбилно мислите дека оградата стварно ќе чини милион и кусур евра !? Ќе ја купат оградата за 200.000, остатокот ќе го исперат, како и се до сеа...
Јас веќе се пријавив.Кој сака да се пријавиме?
E stvarno onaa GLADNA KOKOSKA PROSO SONUVA bez pricina ne e kazanaЈас веќе се пријавив.
Копуци смрдени, апаши, кој ќе ви ги пере гомната само незнам. Десет влади псле овие нема да испаднат од долговиве кој ги опнаа овие години за глупости. Барем да беа продуктивни. Огради, врби и коњи...ви иде крајот!
Нешто као ми лепиш етикета или лошо те разбрав?E stvarno onaa GLADNA KOKOSKA PROSO SONUVA bez pricina ne e kazana
Epa VI IDE KRAJOT kako da go etiketiram ??Нешто као ми лепиш етикета или лошо те разбрав?
Спасо потрчај до најблиската шоља и удави се.Epa VI IDE KRAJOT kako da go etiketiram ??
Devojce - devojko - zeno te gledam non stop se motas kako prdez niz gaki znaes zeni so politika ne si odgovoraat .
Znaes kako izgledate od strana , kako da cekate pred TV i so dusa cekate nesto loso da slusnete za sopstvenata drzava i samo togas znaci samo togas ste srekni , aj ako nekoj den od lekar slusnete deka vasata majka ima teska bolest ke bides li togas srekna ? ? ?Спасо потрчај до најблиската шоља и удави се.