Ограда од 1.000.000 евра

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Озбилно мислите дека оградата стварно ќе чини милион и кусур евра !? Ќе ја купат оградата за 200.000, остатокот ќе го исперат, како и се до сеа...
Точно. За све така се прави.

Иначе тие огради и сличните срања ке ги осетиме ние и нашите деца колку вределе.

P

Princ

Гостин
За помалку од 1 месец (поточно период 17 Април - 07 Мај) владата се (не) задолжи за 300 милиони евра.
250 милиони евра зема од Дојче Банк
50 милиони евра од домашен пазар.
Наздравје бричење.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Барем нека напраат колец на секој метар ограда, да може полесно да ги наденеме. Маме им апашко.
Поздрав до цела влада, на чело со Никоwа

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Кога има овци нека стрижат ...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ќе западнеме у проблеми како Грција, може не до толку изразени ама тоа за неколку години ќе се случи, слушате ми го зборот, и они 2004 беа се мислеа на врвот на светот, Оплимпијада, разноразни луксузирања и сл. како нас сеа се курчиме и со тоа што треба и со тоа што не треба. Еден милион од миљардата и кусур со која се задолжуваме во последно време да беше во капителен проект ајде, ама овие срања.

Само криво ми е што овие што денес не дават у гомнава нема да бидат тука кога ќе треба да се наплатат сметките, туку ќе бидат избегани некаде во разни Чешки, Кипари и слични местенца.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кој сака да се пријавиме?
Јас веќе се пријавив.
Копуци смрдени, апаши, кој ќе ви ги пере гомната само незнам. Десет влади псле овие нема да испаднат од долговиве кој ги опнаа овие години за глупости. Барем да беа продуктивни. Огради, врби и коњи...ви иде крајот!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Јас ќе им ја дадам мојата ограда бесплатно. А тие милион евра нека ми ги дадат ќе им ги уплатам на Охис за плата и на Железница за плата, останатите ќе ги дадам на сите од темата Хуманитарни акции и помош

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Јас веќе се пријавив.
Копуци смрдени, апаши, кој ќе ви ги пере гомната само незнам. Десет влади псле овие нема да испаднат од долговиве кој ги опнаа овие години за глупости. Барем да беа продуктивни. Огради, врби и коњи...ви иде крајот!
E stvarno onaa GLADNA KOKOSKA PROSO SONUVA bez pricina ne e kazana :D :D

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Нешто као ми лепиш етикета или лошо те разбрав?
Epa VI IDE KRAJOT kako da go etiketiram ??
Devojce - devojko - zeno te gledam non stop se motas kako prdez niz gaki :) znaes zeni so politika ne si odgovoraat .

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Спасо потрчај до најблиската шоља и удави се.
Znaes kako izgledate od strana :) :) , kako da cekate pred TV i so dusa cekate nesto loso da slusnete za sopstvenata drzava i samo togas znaci samo togas ste srekni , aj ako nekoj den od lekar slusnete deka vasata majka ima teska bolest ke bides li togas srekna ? ? ?

Kajgana Shop

На врв Bottom