Ограбени Македонци во Бугарија

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Затоа што никој Турчин веќе не оди преку Бугарија во Турција, сите одат преку Грција. Ако не веруваш оди на Македонско Грчка граница и ќе видиш како е.

Abe ti mene na idiot li ke me previs ili so? Jas na ocite si li da veruvam ili na teb? Kato ne znaes nesto milim te ne tresi zeleni. Odi na Tursko-Bugarska granica da vidis kako e.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
Бохо Охо Охо Бохо..Добра рима..Ама овој вториов чинам баниран беше??Типац, со Ракиа Коректинг Пипл на аватарот..Сум во право?Инаку, во овој случај ограбените личности од бугарска страна не се само Македонците..Туку, кој ќе го начекаат...

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Prav si. Zabravih da si go vrna avatarot. Odnosno kriminalot, tuka gomnarskata tripartitna koalicija vo celo so komunjarite go rasparcatia MVR i se vrativme nekde u sredata na devedesete
.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Затоа што никој Турчин веќе не оди преку Бугарија во Турција, сите одат преку Грција. Ако не веруваш оди на Македонско Грчка граница и ќе видиш како е.
Ела по магистралата и по Е80 да видиш за шо става дума.Кола до кола за турската граница.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
Ела по магистралата и по Е80 да видиш за шо става дума.Кола до кола за турската граница.
Абе ти се знајш..Најдобар си..И најумен...Ајде оди, лето е..Туристичка сезона, не туку џаболебари..Многу туристи, можност плус за нешто гратис заработка по плажите..Некој залутан мобилен телефон, или некое ќесе подизвадено од џеб.:pos2:Екселент..Од историјава што ни ја украдивте немаш ти лично ќар, од ова ќе имаш:)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Абе ти се знајш..Најдобар си..И најумен...Ајде оди, лето е..Туристичка сезона, не туку џаболебари..Многу туристи, можност плус за нешто гратис заработка по плажите..Некој залутан мобилен телефон, или некое ќесе подизвадено од џеб.:pos2:Екселент..Од историјава што ни ја украдивте немаш ти лично ќар, од ова ќе имаш:)
Нешто обшто со темата?!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
Нешто обшто со темата?!
Абе фми..Темава носи наслов, Ограбени Македонци во Бугарија ..И ти дадов совет да одиш по плажите може ќе најдеш некој Македонец или што било да украдиш нешто, се знае дека имате лепливи прсти..Се што фативте украдовте...Ама не сте вие криви што имате Sticky Fingaz..:kesa:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Абе фми..Темава носи наслов, Ограбени Македонци во Бугарија ..И ти дадов совет да одиш по плажите може ќе најдеш некој Македонец или што било да украдиш нешто, се знае дека имате лепливи прсти..Се што фативте украдовте...Ама не сте вие криви што имате Sticky Fingaz..:kesa:
Не сум вазпитават тако,нито сум циганин :wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.989
Не сум вазпитават тако,нито сум циганин :wink:
Колку посто си сигурен?50-50?Ќе ја прашаш публиката или ќе повикаш пријател?

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
А верзија ли е тоа да ти биле Марсовци, кои сакаат да се мразиме за да можат полесно да не завладеат??
Не е првпат. Знам и за еден друг случај (а навистина многу се) на Македонец на кој му ја "дигнаа" колата во сред Софија. Па после оди враќај си ја преку полицијата која во случајов (со Бугарија) улогата на воспоставување ред ја врши преку посредништво. Значи ако ви ја украдат колата, одите во полицијата, таму ви кажуваат колкава сума евра треба да дадете за да ви биде вратена другиот ден каде што сакате.:toe:
Тоа е точно. Јас познавам човек на кој пред 2 години му ја украдоа колата во ТАТАТАРИЈА и после му бара парите и знаете ли на кој ги остави парите на ГРАНИЧАРОТ се е таму мафија, а и како да не е кога 30% се цигани.

Kajgana Shop

На врв Bottom