Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Имам едно другарче шо го извисија во последен момент за стан и смештај...па сеа остана без стан така да ако имат некој шо барат цимер нека пишит шо мојт побрзо...другарчево е на економски фак...па по можност станот да не е предалеку.
ФАЛА:smir:

Имам двајца другари што се заинтересирани за стан и цимер/и.
Пишете ми на ПП, ќе се договориме.

Барам цимерка за во Битола. Запишана сум Јавна администрација значи кај касарната.. иначе сум прва година. Сите заинтересирани нека ми пишат на следниов мсн : ive_kiss4e@hotmail.com

Се бара цимерка за во стан во Скопје.

Не е за мене, туку за една другарка :)

Девојчево е сега за прва година на Филолошки.
Детали/контакт на ПП.

izvini ne mozam da ti pisham pp zsh nemam 20 mislenja .mozesh da mi kazesh dali ushte bara drugarkati cimerka?
i kaj e stanot i kolku pari.thanks

Барам цимери/ки за во стан во Скопје. Студент сум на ФЕИТ. Контакт преку ПП или на е-пошта: mizar@live.com

Слободно е една соба од стан во Софија нормално населен со студенти.
Бареме цимер/ка (може и двајца)
Можност за неселување одма повеќе инфо по ПП
Станот е голем околу 130 кв.
цена на соба 210 лв + сметки (не се големи)
населба Бели Брези превоз има до секоја точка на Софија (Студенски град со 102 и 32 маршутка, нормално и такси).
Брз интернет (многу брз) :)

бараме цимер за стан во центар ск позади собрание одма до краш.
75м2 парно, интернет, кабловска бла бла..

пиши маил или нешо шо било

callfromthewildside@yahoo.com

Си барам цимер во Софија,добро за студент на нбу.Повеќе инфо на пп.

Глеам многу ги вреѓате машкиве бе, шо е ова работа? :pos:

Имам јас стан во Автокоманда, го издавам веќе 5-6 години по ред. Најчесто седат студенти.
Седеа 2 женски, кога излегоа станот = катастрофа, мајка ми се уби од чистење.
Седеа 2 машки, кога си отидоа, станот беше како што го оставивме. Просто да се зачудиш... Но ете, има некои машки, со похигиенски и попедантни навики од девојчињата.

,,Сите се исти’’ - зарем не е тоа преголемо искуство? :baeh:

бараме цимер за стан во центар 74м2 позади собрание кај краш. кбловска, интернет, бла бла..

пиши пп или пиши на birowsky@gmail.com

K. Voda kaj Boris ekonomskoto, sam ziveam, baram cimerka ne mora da plakja nisto. Samo da sedi da znae muabet da praj. 65m2 net, tv, masina za perenje :DD Nema da i nosam drustva na stomatoloski sum :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom