ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Нивното знаење или незнаење е битно, затоа што треба да знаат кои се виновниците за смртта на нивните колеги. И не се секирај, знаат многу подобро од мене. Само, ако земам во предвид што тркала сте, ништо чудно да мислеше за жителите на Диво Насеље, кои ги изгубија куќите. Мене за нив кур ме боли. За специјалците зборев.
Тркало за мене е оној кој не дочитува пост, притоа коментира и дава глуп заклучок.

Последно уредено:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Убав тој на мајка че го љети на кроф гавранот.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.579
Поени од реакции
16.780
ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОД НАПАД НА КАРАУЛА „ГОШИНЦЕ“, ВЛАСТА ЗНАЕЛА НО ЗОШТО САКАЛА ВОЈНА??

http://ohridsky.com/?p=159221
и што можеле да направат ?? да ги пуштат Сухоите, како Борис Трајковски при одбрана на војниците опкружени кај Радуша од КЗК ? .. а пази, предходно Бучковски пратил хеликоптери, ама без оружје, да изигруваат глинени гулаби..
а еве пак за класиката, Карпалак...интересни детали, досега не сум ги сретнал..

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
После гледањето на видеово многу работи ми станаа јасни. Толку јасно видео одамна немам гледано.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.579
Поени од реакции
16.780
КОМАНДАНТ МАЛИШЕВА КОЈ ПУКАШЕ ВО КУМАНОВО ЈА ОТКРИВА ВИСТИНАТА: Американците знаеа, и тие не поддржуваа а ОБСЕ не спаси!

после 11/9, Париз, Брисел ... ова е лук и вода...ги заболе грингосите ако изгинат 20-30 нонЕУ цитизен... па сега бргу на плажа на Брегот на Слоновата Коска изгина народ, па и една наша државјанка....

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.517
Поени од реакции
9.371
Скандалалозно, како можеше да се случи ваков пропуст ( преведено од Албански со чичко гугл)

Kosovar detainees, among them Bajram Elshani was tortured brutally by Macedonian special forces. Elshani's teeth were broken and the iron rod shot through the head and legs. Torrturat were seen and no one reacts. So said the Journal, his lawyer, Nasser Rauf.

Torture committed during transport and transfer from prison to Skopje where tw Court held hearings on Thursday Kumanovo group that clashed with the Macedonian police on 9 and 10 May 2015 in the neighborhood of the mighty in Kumanovo. Rauf lawyer says his clients have no medical treatment and was tortured in the most brutal form of Macedonian special units.

"The brutality done during transport, Kosovar detainees are maltreated in the most bestial of Macedonian special forces people who are disguised. Well these are mistreated un that I represent are mistreated. I mock without reason when members of the special unit of the prison brought before the Court. I saw Bajram Elshani that have hurt the teeth while my client Ibrahim Miftari have another hit on the leg. Prisoners have signs of torture on the body. Will make up the letter with which the judge will request that the measures that it be terminated, "said the lawyer Zhurnal, Naser Rauf. (Am)
директен извор лајно прес http://lajmpress.com/specijallcat-maqedonas-ia-kane-thyer-dhembet-njerit-prej-grupit-te-kumanoves/

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ау, ова е еден прекрасен, питом и кроток човек. Душа од човек. Памук. Он ги има брането, колку што се сеќавам, сите борци за права и бизнисмени почнувајќи од Иснифарис Џемаили, господата од Смилковско, па на крај и овие од Диво Насеље. Цел елита албанска ја има собрано и брането. Некои ќе речат дека е дефиниција овој човек на еден прав шиптaр, неспособен, глуп, неписмен ашлак, а на позиција, најреномиран внатре во заедницата и најмногу баран, оти немаат поарен...ама тоа се само злобни усти и дискриминатори.

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511

Стојачне убаво им кажа дека треба сите да се ликвидират овие ги прават невини. Едноставно кога ги слушаш брачата во вакви дебати сфаќаш дека соживот е невозможен.

G

Goldie

Гостин
Транспарент на кој се испишани имињата на терористите како и нивни фотографии виси на улицата Перо Илиевски

5F64B982C3540F47954680A5DC10A03B.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom