Катланово, бањитеЗнае некој дали има низ Македонија места за нудизам? Не мора да се само плажи...
дебелко... мх мх мхНе си го бендисуам ич телото, дебелка сум и затоа. :$
Но и онака срам ми е голотијата да ја покажувам пред други луѓе, па колку и да имам убаво тело.Пред другарки не ми е срам ич, и пред мајка ми али пред друг никој не иди во обзир, барем не засега. :Р
Јас па тргнав да се соблакамДа не ме сватите погрешно дека ако ви напишав вака, да не мислите дека седам овде гола и ви пишувам на форум
И ти чорапите на босо ги облакаш ?Воопшто не ми смета. Сум бил гол и на нудистичка и на ненудистичка плажа. Се е до тоа како размислуваш и колку ти е гајле за другите. Нашево поднебје изобилува со ограничени коњи и кобили што не е сосема ок и кон другите сфери од животот и размислувањето по истите.
Но тука има уште еден феномен, посебно кај денешниве девојки кои
попрво ќе се сликаат ко некои курветини за на фб, мф, шб итн...него ли да шетаат ко нормални људски бича на нудистичка плажа.
Јас па тргнав да се соблакам
Doma setas gol?tvoite setaat goli?ke ti bide seedno da gi sretnesh tvoite(citaj majka,sestra itn) na nudisticka plaza?ili i oni se ograniceni konji i kobili? da bil nudizmot normalen sekade ke odevme goli.Воопшто не ми смета. Сум бил гол и на нудистичка и на ненудистичка плажа. Се е до тоа како размислуваш и колку ти е гајле за другите. Нашево поднебје изобилува со ограничени коњи и кобили што не е сосема ок и кон другите сфери од животот и размислувањето по истите.
попрво ќе се сликаат ко некои курветини за на фб, мф, шб итн...него ли да шетаат ко нормални људски бича на нудистичка плажа.
Јас па тргнав да се соблакам
Нема ништо лошо да ги сретнам. А и ништо ненормално што сме оделе на нудистичка плажа. Муабетот не си ми го сфатил ни 1%, така да не ти замерувам.Doma setas gol?tvoite setaat goli?ke ti bide seedno da gi sretnesh tvoite(citaj majka,sestra itn) na nudisticka plaza?ili i oni se ograniceni konji i kobili? da bil nudizmot normalen sekade ke odevme goli.
a za zenskite sho ne shetaat goli po plazi,ne e nivni problem sho ti sakash goli zeni da gleash na plaza
mene mi e bash neprijatno da setam gol bilo kade.bez maica po doma letno vreme mi e okej.a gol samo pred partnerkata.
Не секогаш, кога ми е многу ладно ги лупам врз термо директно.И ти чорапите на босо ги облакаш ?
Каде тоа си бил на нудистичка плажа? Бугарија? И како на ненудистичка а гол? Сигурно имало деца?Воопшто не ми смета. Сум бил гол и на нудистичка и на ненудистичка плажа. Се е до тоа како размислуваш и колку ти е гајле за другите. Нашево поднебје изобилува со ограничени коњи и кобили што не е сосема ок и кон другите сфери од животот и размислувањето по истите.