го продаваш ?! сериозен сум . Прекрасен е
го продаваш ?! сериозен сум . Прекрасен е
Odlicno ispadna , taman e i debelinata na rackite .....................samo dobro zaobli gi ivicite /zosto gi ostavi taka coslesti so ostra ivica ?.@eMilanist Земав некое лепило добро држи, горе долу го обликував, ама мислам дека се заебав не си оставив доволно "месо" за обликување/заоблување допрва, требаше подебели да ги оставам рачките, јеби га за прв пат не е така трагично. Бидејки е некој ефтиноќа нож чисто сумљам да е калено сечилото, во секој случај се откажав од тоа, ќе го доистружам полека од бојата и ќе се исполира. Исто имам прашање за дрвото, не знам кој тип е, можно е да е бука, со шо би можел да го заштитам да подзатемни но да си остани провидно, да се гледа грејнот ?Прегледај го приврзокот 308301Прегледај го приврзокот 308302Прегледај го приврзокот 308303Прегледај го приврзокот 308304Прегледај го приврзокот 308305Прегледај го приврзокот 308306
А зошто го направи со дрвена рачка?@eMilanist Земав некое лепило добро држи, горе долу го обликував, ама мислам дека се заебав не си оставив доволно "месо" за обликување/заоблување допрва, требаше подебели да ги оставам рачките, јеби га за прв пат не е така трагично. Бидејки е некој ефтиноќа нож чисто сумљам да е калено сечилото, во секој случај се откажав од тоа, ќе го доистружам полека од бојата и ќе се исполира. Исто имам прашање за дрвото, не знам кој тип е, можно е да е бука, со шо би можел да го заштитам да подзатемни но да си остани провидно, да се гледа грејнот ?Прегледај го приврзокот 308301Прегледај го приврзокот 308302Прегледај го приврзокот 308303Прегледај го приврзокот 308304Прегледај го приврзокот 308305Прегледај го приврзокот 308306
Bajc za drvo , ama gledajci kako sega izgleda drvoto jas bi go ostavil taka .Samo malku leneno maslo ako imas da go zastitis ce bide taman.Mislam deka e toa na parea tertirano drvo , ce trae ......Ubavo ispadna , odlicna rabora zavrsi !@Vladimir III Ги заоблив ивиците и поминав со ептен фина шмиргла, остана уште сечилото да го исчистам/исполирам и да го наострам. Ептен добро изгледаат и двата ножеви, ако можи малце да ми подобјасниш што и како нанесуваш, да не избрзам со глупости. Еве некоја слика до кај е.Прегледај го приврзокот 308832Прегледај го приврзокот 308833Прегледај го приврзокот 308834Прегледај го приврзокот 308835Прегледај го приврзокот 308836Прегледај го приврзокот 308837Прегледај го приврзокот 308838